PROSJEKT: Dette boligprosjektet skal nå utvikles av to partnere.
PROSJEKT: Dette boligprosjektet skal nå utvikles av to partnere.

Solgte halve boligprosjektet til Thon

AF Eiendom har solgt halvaparten av aksjene i Gotaas Utvikling til Olav Thon Gruppen. Nå skal de sammen utvikle nye sentrumsleiligheter.

Publisert Sist oppdatert

AF Eiendom investerte i tomten i Gotaasalleen på Jessheim i Ullensaker kommune i 2018. Nå skal boligprosjektet ta ytterligere form med Olav Thon Gruppen på partnersiden.

- Vi mener at gode partnerskap skaper merverdi, og vi har en tydelig strategi om partner- og entreprenørsamarbeid. Vi er glade for å kunne videreføre vårt nære samarbeid fra Engebrets Promenade med Olav Thon Gruppen, sier direktør Otto Christian Groth i AF Eiendom i en pressemelding.

De har til nå vært eneeier i Gotaas Utvikling.

Sentrumsleiligheter

Det er felt K2 i utbyggingen av Gotaasalleen som nå skal ta form. Dette er naboeiendommen til Stor-Oslo Eiendoms prosjekt som fikk en flying start på salget.

Tomta ligger midt i Jessheim sentrum og har storsenteret og togstasjonen som nærmeste naboer. Blokkene planlegges med grønne takhager, et indre gårdsrom med sosiale møteplasser og lokaler med utadrettet virksomhet.

- Ullensaker er en satsningskommune hva nye arbeidsplasser angår, med både hovedflyplassen og Oslo Airport City på trappene, og er for oss et svært attraktivt område å utvikle nye boligprosjekter i, påpeker Groth.

- Vi gleder seg til å ta fatt på et nytt samarbeidsprosjekt med AF Eiendom på Jessheim, og ser frem til å få være med på ytterligere utvikling i sentrum av Jessheim, sier visekonsernsjef Ole Christian Hallerud i Olav Thon Gruppen.

Powered by Labrador CMS