Bolig:

FORNØYD: daglig leder i Attivo, Espen Strand. er fornøyd med fjoråret.

Solgte boliger for 1 milliard i fjor

Boligutvikleren Attivo trosset korona og solgte boliger med en verdi på over 1 milliard kroner i fjor.

Publisert

I løpet av 2020 har Attivo ferdigstilt og overlevert 365 boliger til sine boligkjøpere. Blant de ferdigstilte prosjektene i 2020 var Lunden på Vollebekk, et seniorprosjekt i Lommedalen ved Bærums Verk og et større boligprosjekt i Elias Smiths vei, midt i Sandvika sentrum.

Gjennom året ble det solgt 209 boliger med en samlet verdi på over 1 milliard kroner. Selskapet hadde en vellykket nylansering av boligprosjektet Malerhaugveien 25 på Ensjø i begynnelsen av juni, hvor mer enn 45 prosent av de lanserte salgstrinnene ble solgt ved salgsstart. Samtidig ble salgsstart for trinn 2 fremskyndet.

I årets første kvartal vil Attivo legge ut nærmere 200 nye boliger i nye salgstrinn i pågående utviklingsprosjekter.

– Vi er godt fornøyde med utviklingen i selskapet, og at Attivo sine boligprosjekter treffer et stadig mer kravstort kjøpspublikum så godt. Attivo vil fremover sette ytterligere fokus på kunden. Det skal være enkelt å kjøpe bolig igjennom Attivo. Dette skal sikres igjennom tettere oppfølging av boligkjøperen, og ved at boligkjøper får flere valg samt mere informasjon igjennom prosessen med ferdigstillelse av leilighetene og etter at leiligheten er overlevert. Dette vil skje mest mulig digitalt, sier daglig leder i Attivo, Espen Strand.

Powered by Labrador CMS