RYKKER OPP: Nederst fra v: Karen E. Lærdal Skuland med lille Jens på fanget (i permisjon), Cecilie Desirée Røsandhaug, Erik Sirevaag og Frederic F. Willlassen (bak).

Smedvig Eiendom løfter yngre krefter

Økt aktivitet i flere områder gjør at Smedvig Eiendom styrker organisasjonen med å løfte frem yngre krefter.

Publisert Sist oppdatert

Den økte aktiviteten fra områdeutviklingen på Ullandhaug, Åsen og i Stavanger sentrum gir nye muligheter for flere av Smedvig Eiendom yngre krefter.

Karen E. Lærdal Skuland blir ny markedssjef. Hun har Bachelor fra Curtin University Australia og BI i Oslo og kommer fra stillingen som markedskoordinator i Smedvig Eiendom. Karen har vært i Smedvig siden 2017.

Erik Sirevaag blir ny eiendomssjef for Innovasjonsparken på Ullandhaug. Han har en Bachelor of Business Administration og en Master of Science fra BI. Erik har vært i Smedvig siden 2018.

Frederic F. Willassen blir ny eiendomssjef for sentrumsporteføljen. Han har en bachelor i Business Administration and Management fra Universitetet i Agder og en Master of Business Administration fra NHH. Frederic har vært i Smedvig siden 2019.

Cecilie D. Røsandhaug ble ansatt som ny Hospitality Manager i mai 2022. Hun har bachelor i markedsføring og en master i Management of Creative Business Processes fra Copenhagen Business School. Cecilie kommer fra Hinna Park hvor hun var markedsansvarlig.

– Vi ønsker å styrke vår markedsposisjon. Skal vi få til den utviklingen vi ønsker for regionen, må vi få til et godt samspill mellom unge med nye ideer og perspektiver, og de med lang erfaring. Med det nyetablerte markedsteamet ønsker Smedvig Eiendom å posisjonere selskapet for ytterligere vekst, sier adm. direktør Cecilie Melbye.

Powered by Labrador CMS