Bolig:

NYE TRINN: Svoletunet A med Leite 2 like bak er nettopp sluppet.

Slipper to nye blokker i skiparadiset

De 29 leilighetene skal fordeles på to bygninger som er deler av et større prosjekt.

Publisert

- Nå lanserer vi et helt nytt område og konsept som skal utvikles videre, like sør for sentrum, seier eiendomsdirektør Nils Akselberg i Myrkdalen Fjellandsby i en pressemelding.

Svoletunet A og Leite 2 som nå er lansert blir deler av et større prosjekt der blant annet byggingen av første byggetrinn for Leite allerede er i gang. Svoletunet ligger like sør for Myrkdalen hotell og de totalt tre byggene skal danne et rekketun når prosjektet står ferdig. 

Leilighetene i Svoveltunet blir mellom 42 og 49 kvadratmeter store og skal inneholde to, tre soverom. Prisen på disse er satt fra 2,55 til 3,2 millioner kroner.

- De har litt lavere inngangsbillett enn vi har sett i Myrkdalen tidligere. Intensjonen er å nå yngre familier som ønsker sin første fritidsbolig. De fleste kjøperne av i Svoletunet C til nå er i aldersgruppa 30-40 år, som tilsier at vi har truffet målgruppa, påpeker Akselberg.

Leite som skal ligge i skråninga bak Svoletunet er planlagt med tanke på litt mer etablerte familier og får en sterkere hyttefølelse. Her følger det også med garasjeplass.

Disse leilighetene mellom 59 og 83 kvadratmeter er priset fra 3,5 til 4,95 millioner kroner, og skal inneholde to til fire soverom.

Parallelt med utviklingen av skisenter og fritidsboliger jobber Myrkdalen Fjellandsby med nye helårsaktiviteter som flere sykkeltilbud.

- I sommer har jeg snakket med flere eiere som har fått en aha-opplevelse. De har tidligere brukt fritidsboligen mest om vinteren, men har nå fått øynene opp for Myrkdalen som sommerdestinasjon, sier Akselberg.

Powered by Labrador CMS