Slik får smarte eiendomsutviklere boliger raskere ut i markedet

Ikke la byggeklare tomter stå og vente! Med våre ferdig prosjekterte boliger sparer man inn både tid og penger, og kommer raskt i gang med byggingen!

Skalahus har et solid sortiment med ferdig prosjekterte flermannsboliger og eneboliger i ulik størrelse og design, klare til bruk for en effektiv prosess og rask tilgjengelighet på boligmarkedet. Det betyr at så fort tomten er ferdig regulert, så er du klar for å begynne å selge og bygge.

Bestill gratis inspirasjonsmagasin med flermannsboliger.

https://skalahus.no/nyhet/bestill-gratis-inspirasjonsmagasin-og-bli-kjent-med-vare-prosjektboliger

Attraktive lettsolgte bokonsepter

Skalahus sine flermannsboliger og eneboliger er utviklet for fremtiden med tanke på kvalitet og design. Fra tegnebrett og helt ut til byggeplass er fokus å skape tilgjengelige og attraktive bo-konsepter som passer en bred målgruppe og alle typer familier.

Våre flermannsboliger og eneboliger kommer i ulik størrelse og som ulike bokonsepter for å kunne passe til mange typer byggeprosjekter, et bredt mangfold målgrupper og ulike tomtemessige utgangspunkt.

Bestill gratis magasin om eiendomsutvikling.

https://skalahus.no/nyhet/nyhet-magasin-eiendomsutvikling

Unik kompetanse og sterk gjennomslagskraft

Med et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen, satser vi stort på prosjektboligmarkedet med fokus på arkitektur som tar vare på både design og funksjonalitet. Med unik kompetanse innen arkitektur, planarbeid og teknisk samlet på ett og samme sted, har Skalahus effektivitet og gjennomslagskraft til å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt. Som en samarbeidspartner av oss drar du nytte av både det enorme fagmiljøet vi disponerer og gjennomslagskraften vi har lokalt, kommunalt og nettverksmessig der vi befinner oss.

Les mer om Skalahus som eiendomsutvikler.

https://skalahus.no/eiendomsutvikling/

Eiendomsutvikler, grunneier eller entreprenør?

Skalahus sine forhandlere er på landsbasis interessert i dialog med grunneiere som ønsker å utvikle og skape verdi av eiendommen de besitter. Vi samarbeider også gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter sammen med en trygg og solid samarbeidspartner som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i både små og store prosjekter.

Familievennlige boliger på populære Holaker i Maura

Holaker er et nytt, populært og familievennlig boligfelt i Maura med et boligmessig gjennomgående moderne og stilrent særpreg. Her skal vår forhandler Byggmester Frank Aasheim bygge tilsammen 6 eneboliger og 14 leiligheter, og både bygging og salg er godt i gang! – Vi gleder oss til å fylle dette nye nabofeltet med liv, forteller salgsleder og boligrådgiver Thomas Følling.

Solberg er en ny og ettertraktet bydel rett ved Grimstad sentrum

Dette flotte nye nabolaget er stadig under utvikling av vår forhandler i Grimstad M&M Bolig AS, som i første byggetrinn skal bygge 17 eneboliger med stor fleksibilitet der kundene har stor mulighet til å påvirke planløsning og størrelse. – Vi vet at kundene våre setter pris på fleksbiliteten og muligheten til å selv kunne være med å skape sitt eget drømmehjem, forteller daglig leder Magnus Kristiansen.

En helnorsk og ambisiøs boligkjede på jakt etter flere forhandlere

Kjededirektør Ketil Strand og forhandlerleder Tore Larsen er stadig på jakt etter nye Skalahus-forhandlere, med et mål om å opprettholde den sterke veksten som boligkjeden til nå har opplevd i Norge.

Les mer om dine muligheter med Skalahus her

https://skalahus.no/nyhet/vil-du-bli-forhandler-av-et-solid-boligkonsept

Forhandlerleder Tore Larsen og kjededirektør Ketil Strand vil ha flere forhandlere med på laget.
Forhandlerleder Tore Larsen og kjededirektør Ketil Strand vil ha flere forhandlere med på laget.
Powered by Labrador CMS