Aktuelt:

BEDRE: Nå skal bygulvet i Nydalen/Storo analyseres for å gjøres bedre.

Skal undersøke
bygulvet i Nydalen/Storo

- Formålet med undersøkelsen er å se på hvordan vi kan få til en bedre områdeutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Metropolitan Areas (OMA) grunneierforum for Nydalen/Storo har engasjert Hille Melbye arkitekter til å gjennomføre en bygulvsundersøkelse av Nydalen og Storo, ifølge en pressemelding.

- Formålet med undersøkelsen er å se på hvordan vi kan få til en bedre områdeutvikling ved å knytte Nydalen og Storo bedre sammen, samt skape en tydeligere og mer kvalitativ grønnstruktur og bygulv. Alle de største grunneierne står bak, og det er en god begynnelse, sier adm. direktør Øystein Thorup i Avantor som ledergrunneierforumet.

Undersøkelsen har flere faser, hvor man første skal samarbeide med de mange grunneierne om å utarbeide et felles områdekart som viser utfordringer og muligheter. Videre vil de koble seg på andre pågående prosesser som Tiltaksliste for offentlige rom Nydalen, og innhente synspunkter fra alle interessenter, inkludert beboerne.

- Forhåpentligvis vil analysen gi et godt faktabasert grunnlag til videre diskusjoner rundt utviklingen av området, sier Kaja Melbye i Hille Melbye arkitekter.

Dette er den tredje bygulvsundersøkelsen som er bestilt i regi av OMAs grunneierforum. Lala Tøyen og Civitas har gjennomført en på Økern og Ulven, og A-lab har ferdigstilt en for Nedre Akerselva.

Powered by Labrador CMS