TOK MULIGHETEN: Med over 350 søkere til to stillinger som ble utlyst i våres, tok Magnus Sørhaug Wæhre muligheten da han fikk tilbud om jobb i boligutvikleren Sequoia.

Sequoia posisjonerer seg for vekst – ansetter til akkvisisjonsteamet

Sequoia har ansatt Magnus Sørhaug Wæhre som ny analytiker til akkvisisjonsteamet.

Publisert

Magnus Sørhaug Wæhre er nyutdannet jordskiftekandidat fra NMBU i ÅS.

– Vi bestemte oss i våres for å gå litt motstrøms og har valgt å styrke akkvisisjonsteamet ytterligere for å posisjonere oss for videre vekst. Det er et krevende marked om dagen, men vi tror det vil komme muligheter for den som er tålmodig og likvid, sier daglig leder Knut Olav Klokk i Sequoia.

Han forteller at boligutvikleren lyste ut to stillinger i våres. I tillegg til analytikerstillingen var det et summer internship.

– Vi fikk hele 350 søkere, hvor mange var svært godt kvalifisert. Magnus imponerte oss med god faglig forståelse og sterke analytiske evner, samtidig som han har en personlighet som vi tror vil passe veldig godt inn i Sequoia. Han har også en litt annerledes bakgrunn som jordskiftekandidat, noe som passer godt inn i vår filosofi om å ha bred og variert kompetanse in-house. Sequoia har fra før ansatte med utdanning innen arkitektur, ingeniør, eiendom, IT og økonomi, sier Klokk.

– Under eiendomsstudiene oppdaget jeg raskt en parallell interesse for tall og analyse, så da muligheten bød seg til å kombinere disse feltene i en rolle som investeringsanalytiker for et innovativt og fremtidsrettet selskap som Sequoia, var valget om å søke stillingen enkelt. Jeg er heldig som er blitt en del av et så dyktig og inspirerende team, og ser virkelig frem til å dykke dypere inn i oppgavene for å bidra til selskapets videre vekst, sier Magnus Sørhaug Wæhre.

Tonko Andersen har nettopp avsluttet summer internship. Han kommer også fra NMBU.

– Han gjorde en solid jobb for oss gjennom sommeren, og vi ser frem til å holde dialogen med Tonko.

Powered by Labrador CMS