GÅR UNNA: Salget av boliger i Kanalbyen i Kristiansand går bra.
GÅR UNNA: Salget av boliger i Kanalbyen i Kristiansand går bra.

Salgssuksess for Kanalbyen

Det tredje byggetrinnet til Kanalbyen har vært en salgssuksess. Allerede første dagen ble det solgt 32 av 86 leiligheter til en verdi på 140 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

De neste dagene ble det solgt ytterligere leiligheter, og Kanalbyen Eiendom AS har nå kommet opp i et salg på 39 leiligheter.

– Vi er meget godt fornøyde med den mottakelsen dette byggetrinnet har fått i markedet. Det har vært stor interesse fra vi slapp slagsmaterialet medio august frem til salgsstart. Prosjektet har god variasjon, både i leilighetsstørrelse og utforming, og i priser. Dette gjør at vi får en god miks av kjøpere. Alderen varierer fra under 30 år til opp mot 70 år, sier daglig leder Sven Erik Knoph.

Selskapet eies med 50 prosent av Kristiansand Havn KF, 40 prosent av J.B. Ugland Eiendom og 10 prosent av Vedal Utvikling.

– Eierne har fra oppstart av prosjektet i 2013 hatt som mål å skape med bydel med et bredt mangfold. Det er veldig hyggelig at dette ser ut til å bli oppnådd også i dette byggetrinnet», sier styremedlem Halvard Aglen, havnedirektør i Kristiansand Havn, og styreleder Jill Akselsen, administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom

Tredje byggetrinn er en del av det Kanalbyen Eiendom har gitt navnet Holmen, som totalt består av 300 leiligheter. De to første byggetrinnene ble ferdigstilt i januar 2019 og mai 2020 og er tilnærmet utsolgt. Når tredje byggetrinn ferdigstilles vil kanalen som skal gå gjennom området ferdigstilles.