UTE: Rutger Arnhult er helt ute av styrende organer i Castellum.
UTE: Rutger Arnhult er helt ute av styrende organer i Castellum.

Rutger Arnhult ut av Castellum-styret

Knappe to måneder etter at han gikk av som sjef for Castellum, går Rutger Arnhult umiddelbart ut av styret i det svenske selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Det var i midten av desember i fjor at Rutger Arnhult forlot sjefsstolen i Castellum etter en turbulent høst. Han gjorde det også klart at han ikke ønsket å stille til gjenvalg i selskapet.

Rutger Arnhult var lenge største aksjonær i det svenske børsnoterte eiendomsselskapet, som eier rundt en tredjedel av aksjene i Entra. Men i fjor høst høst ble han tvunget til å selge to tredjedeler av sine Castellum-aksjer for å ikke komme i store likviditetsproblemer. Kjøperen av aksjene var Roger Akelius, som rett etter kjøpet skjelte ut Arnhults uttalelser om at Castellum hadde en trygg finansiell situasjon. Akelius ville heller ikke si at han hadde tillit til Arnhult som sjef i selskapet.

Nå er det klart at Rutger Arnhult også forlater styret i Castellum. Ifølge en børsmelding fra selskapet forlater han Castellum umiddelbart.

– Jeg vil takke Rutger for sin innsats for Castellum i hans tid i styret, sier Per Berggren, styreleder i Castellum, i en kommentar.

Powered by Labrador CMS