Content

Reisen fra helvete

Etter mer enn 80 dager på isen innser de to polfarerne Børge Ousland og Mike Horn at ekspedisjonen som skulle ta dem tvers over Polhavet til Svalbard via Nordpolen, må avbrytes. De er i ferd med å gå tom for mat, de har frostskader og er fysisk og psykisk utslitt. Men skipet som skal komme dem til unnsetning fryser selv fast i isen.

Publisert Sist oppdatert

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Trebuchet MS'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Trebuchet MS'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 14.0px} span.s1 {font-kerning: none} span.s2 {letter-spacing: -0.1px}

27. august kommer Børge Ousland til Eiendomsutviklingsdagene på Farris Bad i Larvik.

Der vil han fortelle om hvordan det var å kjempe seg frem over isen i 40 minusgrader, om sult, åpne råker og luskende isbjørn – og hvorfor de takket nei til å bli reddet med helikopter selv da det så som mørkest ut.

I tillegg til å være kjent for sine banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis, har Ousland for tiden stor suksess som reiselivsgründer med egen resort på øya Manshausen. Omkranset av hundrevis av små øyer, hvite sandstrender og spektakulære fjell er dette et gammelt handelssted og historisk knutepunkt for Lofotfisketi Steigen. Arkitekt Snorre Stinessen står bak sjøhyttenes unike designkonsept, som har vunnet hele tyve internasjonale arkitektpriser, inkludert «arkitektenes Oscar» – The Architizer award i New York.

Ikke gå glipp av dette og mye mer på Eiendomsutviklingsdagene i Larvik 27.–28. august.

Se komplett program og meld deg på her.

Konferansen arrangeres i overensstemmelse med gjeldende smittevernregler for å ivareta din trygghet.