Kunnskap

Proptech Village People

I flere år har ByggTech samlet eiendomsbransjen i eksklusive omgivelser på Geilo. Nå har konferansen skiftet navn til Eiendom&Teknologi og arrangeres på The HUB i Oslo 5. november. Etter fjorårets suksess inviterer vi på ny et utvalg oppstartselskaper til møteplassen Proptech Village. Her får de muligheten til å introdusere seg selv og sine idéer om digital transformasjon i eiendomsbransjen for potensielle kunder og kontakter.

Publisert

Som i fjor stiller blant annet Norges raskest voksende næringsklynge, bergenske Proptech Innovation, som har samlet 80 nye medlemmer på de to siste årene.

COO Anders Brekke ser frem til å presentere flere spennende start-ups:

«Frem til nå har det vært et veldig fokus på smarte bygg. Men vi trenger også flere smarte tjenester! Trendene nå går veldig på gjenbruk, ombruk og sirkulær økonomi. For å lykkes med dette må man ta vare på og utnytte data. Nå håper vi at eiendomsbransjen er villige til å satse på ny teknologi og skape noen norske suksesser vi kan være stolte av!»

Du møter også The Factory på PropTech Village. De kaller seg en akselerator for gründere innen proptech og fintech. To ganger i året velger de opp til 10 lovende start-ups som får flytte inn i lokalene og gjennomgå et 12 ukers intensivt program for å gi selskapet en skikkelig kickstart. Simon Ruud forteller mer:

«Vi går gjennom alt fra produktutvikling til markedsføring, hvordan man tiltrekker seg investorer, og kobler gründerne med mentorer og partnere fra store etablerte selskaper for å se på hvordan de kan lykkes sammen. Noen har allerede arbeidserfaring fra bransjen, og jobber for å løse et problem de selv har opplevd. Andre kommer helt uten bransjeerfaring – men med masse gode idéer og pågangsmot!»

«Korona og 2020 har bråmodnet markedet for digitale løsninger. Folk er rett og slett mer nysgjerrige på teknologi!» Simon Ruud, The Factory

Hva er PropTech?

PropTech er en forkortelse av Property Technology, og brukes typisk om ny teknologi som kan forbedre, effektivisere eller forenkle eiendomsbransjen. Løsningene baserer seg som oftest på bruk av teknologi som kunstig intelligens, virtuell virkelighet, stordata og skybaserte IT-løsninger.

Proptech Village blir etablert på The HUB slik at alle som ønsker det kan booke møter med oppstartsselskapene. Her får du masse nye idéer og innovative løsninger, og så er det opptil ditt eget selskap å velge de løsningene som passer inn i kundestrategien og ønsket merverdi av porteføljen.

Eiendom & teknologi er en signaturkonferanse fra Estate kunnskap og tilbyr en unik bransjearena i trygge omgivelser. I tillegg til godt faglig utbytte legger vi til rette for en hyggelig sosial møteplass hvor du får god anledning til å pleie ditt nettverk av gode bransjekollegaer. Har du ikke anledning til å delta, husk at du også kan kjøpe en digital billett til våre dagskonferanser til redusert pris. Velg mellom ordinær billett og digital billett ved bestilling.