Karriere:

FRA EGNE REKKER: Frode Gresseth (tv), Celine Flo og Geir Antonsen går inn i ledergruppen til Probea.
FRA EGNE REKKER: Frode Gresseth (tv), Celine Flo og Geir Antonsen går inn i ledergruppen til Probea.

Probea styrker ledelsen

Frode Gresseth blir leder for handel & industri, Celine Flo blir leder for bolig & omsorg, mens Geir Antonsen blir leder for kontor & hotell i rådgivningsfirmaet Probea.

Publisert

Alle de tre som går inn i ledergruppen kommer fra egne rekker. Probea landet nylig omfattende avtaler med blant andre Drammen Helsepark, IKEA, Elvely Asker og Oslobygg KF, og selskapet opplever god pågang av oppdrag. Daglig leder Steinar Jarlsbo er derfor godt fornøyd med å ha fått på plass en styrket ledergruppe.

– Det er et bevisst valg å hente våre dyktige prosjektledere inn i ledelsen. Prosjektledelse er kjernen i alt vi gjør, og de har førstehåndskunnskap om både markedet og oppdragsgiverne. Det er gull verdt i vår videre satsning. Det er både ungt og tungt som nå blir en del av Probeas ledergruppe. Antonsen er en nestor i bransjen med årevis av prosjekterfaring, mens både Flo og Gresseth er drivende dyktige representanter for en ny generasjon prosjektledere. sier Jarlsbo.

Han forteller at Probea har en samarbeidsmodell som skal hente det beste ut av både veteranene og de nye skarpe hodene.

– Vår nye ledergruppe er en direkte konsekvens av denne satsningen. Unge prosjektledere er avhengig av å samarbeide med erfarne. Men får de først sjansen og tar ansvaret, så er veien til tyngre roller kort, sier Jarlsbo.

Powered by Labrador CMS