DÅRLIG I MONOPOL: Håkon Styrvold, leder for transaksjoner i Newsec, er ironisk nok notorisk dårlig i brettspillet Monopol.
DÅRLIG I MONOPOL: Håkon Styrvold, leder for transaksjoner i Newsec, er ironisk nok notorisk dårlig i brettspillet Monopol.

Ukens profil: Jobber med salget av Marienlyst (+)

Håkon Styrvold i Newsec er glad i god mat og vin. Derfor passer det fint å avslutte transaksjoner på en spesiell restaurant.

Publisert

NRK skal flytte fra den ca. 100 mål store tomten på Marienlyst, som rikskringkasteren eier 84,3 prosent av. Eiendommen skal selges til en pris som fort kan havne på 4 milliarder kroner.

Sammen med Hadrian har Newsec fått mandatet på rådgivning for NRK knyttet til salget. Derfor er det Marienlyst som opptar Håkon Styrvold, leder for transaksjoner i Newsec, mest om dagen.

– Dette er ett av de største mandatene noensinne. Det er en fantastisk tomt og et fantastisk prosjekt. Selve produktet selger seg nesten selv. Vår jobb er å legge til rette for en struktur og en prosess som ivaretar NRKs interesser på en så god måte som mulig, sier han, og legger til:

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.