VIL BYGGE PÅ TAK: Den nye eieren ønsker å oppføre ny boligbebyggelse i syv etasjer på taket til det eksisterende forretningsbygget med Rema-butikk.
VIL BYGGE PÅ TAK: Den nye eieren ønsker å oppføre ny boligbebyggelse i syv etasjer på taket til det eksisterende forretningsbygget med Rema-butikk.

Ragde og Ulnica flippet boligprosjekt i Oslo vest (+)

Planforslaget for eiendommen på Holmen rommer 29 boliger i tillegg til en Rema 1000-butikk.

Publisert Sist oppdatert

I 2014 ble det bestilt oppstartsmøte hos Plan- og bygningsetaten (PBE) for Stasjonsveien 51A. Tiltakshaver var Hyggelig Eiendom AS.

– Bakgrunn for søknad er at eier ønsker å realisere eiendommens potensial,
samt tilføre kvalitet til et noe uferdig bygg. Eiendommen er forutsatt med gode kollektivforbindelser hva gjelder T-bane og buss, het det i henvendelsen til PBE

Av en nylig henvendelse til etaten fremgår det at tiltakshaver er endret fra Hyggelig Eiendom til Ragde Eiendom. Sistnevnte er imidlertid ute av prosjektet allerede.

– Sammen med Ragde kjøpte vi eiendommen med tilhørende prosjekt av Hyggelig utvikling for ca. halvannet år siden. Vi har tro på boligmarkedet i Oslo, og en Rema-butikk er alltid fint å ha i et prosjekt, sier Bjarne G. Samuelsen i Ulnica AS.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.