NY: Totaleiendom skal bygge en helt ny bydel i Tromsø. Ill.: LPO arkitekter
NY: Totaleiendom skal bygge en helt ny bydel i Tromsø. Ill.: LPO arkitekter

Nord-Norges største prosjekt (+)

Etter at all rivning, rensing av grunnen og fylling ut i sjøen er unnagjort, er det nå tid for å fullføre prosjektet til over tre milliarder kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er i god rute og har full fart fremover. Hittil har vi pusset opp flere gamle bygninger og satt opp et næringsbygg. Til våren begynner vi å bygge de første av 440 boliger samt det som skal bli Nord-Norges største hotell med 16.000 kvadratmeter, sier daglig leder Bård Sverdrup i det lokale selskapet Totaleiendom som skal står for hele utviklingen.

LES OSGÅ: Ramsalt tar form

Prosjektet han snakker om er Vervet, den nye bydelen som skal bygges der byens skipsverft en gang regjerte. Etter Totaleiendom kjøpte tomta i 2016 har selskapet blant annet fullført en enorm opprensing av grunnforholdene, og med utfyllinga i sjøen har Sverdrup 36 mål å boltre seg på sør for Tromsøbrua. Mer enn dobbelt så stort som det opprinnelige arealet var.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.