BLOKKER: Prosjektet består av 3 blokkenheter med 56 leiligheter.
BLOKKER: Prosjektet består av 3 blokkenheter med 56 leiligheter.

Her vil Skanska bygge 56 leiligheter (+)

– Målsettingen er å ytterligere forsterke utbyggingsmønsteret på Bekkestua, sett i lys av stedets rolle som et prioritert område mellom bybåndsutviklingen mellom Oslo og Asker.

Publisert

I september 2019 bestilte Kristin Jarmund Arkitekter oppstartsmøte hos Plan- og bygningsetaten i Bærum for Bærumsveien 231, 233 og 235. Bestillingen ble gjort på vegne av Skanska Eiendomsutvikling, og planforslaget rommet opprinnelig 50 boenheter. Etter ønske fra Bærum kommune ble planområdet utvidet til også å omfatte Bærumsveien 229 for å sikre en samlet utvikling av området.

Arkitektselskapet har nå sendt inn et revidert planforslag. Prosjektet består av 3 blokkenheter med totalt 56 leiligheter. Boligene er planlagt med ulike og varierte størrelser, alt fra mindre 2-roms på 50 kvm til større 4/5-romsleiligheter på ca. 150-200 kvm.

– Hensikten med planforslaget er å følge opp kommuneplanens ambisjoner om utvikling av Bekkestua, ved å legge til rette for bærekraftig transformasjon av de nevnte eiendommene. Målsettingen er videre å ytterligere forsterke utbyggingsmønsteret på Bekkestua, sett i lys av stedets rolle som et prioritert område mellom bybåndsutviklingen mellom Oslo og Asker, samt boligutbygging med høyere arealutnyttelse, heter det i planforslaget.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 449,- pr mnd.
Faktureres kun årlig.

Bestill her

2 brukere*
NOK 798,- pr mnd. / 399 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

3 brukere*
NOK 1 047,- pr mnd. / 349 pr bruker. Faktureres kun årlig.

Bestill her

Ønsker dere flere enn 3 brukere?Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.