INTERESSE: Selv med litt nedgang i bygging og salg er det nok av folk som vil ha hytte. Nærhet til alpinanlegg øker prisene.
INTERESSE: Selv med litt nedgang i bygging og salg er det nok av folk som vil ha hytte. Nærhet til alpinanlegg øker prisene.

Stor hytteinteresse – definitivt kjøpers marked (+)

Til tross for litt nedgang i salg og nybygging dør ikke etterspørselen etter fritidsboliger, skal vi tro hyttesjefen i DNB Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

– Norge går så det suser, folk har jobb og renta er lav. Slike faktorer gir tro på fremtiden, men det er viktig å ikke være naiv, sier Tone Cecilie Krange som er segmentsjef for hytter i DNB Eiendom.

Hun peker på at tid har blitt så verdifullt for mange nordmenn at de som eier ei hytte bruker den mye mer enn forrige generasjon, og de som går med planer om å kjøpe seg  fritidsbolig har nettopp dette i tankene.

– Vi skal ikke veldig mange år tilbake før det var langt mellom hyttene som ble brukt i julen, nå lyser det i nesten alle vinduer på de store destinasjonene. Interessen for å kjøpe fritidsbolig er definitivt til stedet og det er kjøpers marked. Men det er et balansert marked og folk flest er ikke villige til å gå skoene av seg selv om det naturligvis er kjøpere også til de dyreste, påpeker hun.

Med Estate Pluss får du tilgang til alle PLUSS-sakene med ekstra innhold. Estate PLUSS er vår utvidede redaksjonelle satsning, og kommer i tillegg til vårt eksisterende innhold.

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

1 bruker
NOK 399 pr mnd.
Faktureres kun årlig.
Bestill her

2-5 brukere*
NOK 1 197 pr mnd. / 239 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

6-10 brukere*
NOK 1 999 pr mnd. / 199 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

11-20 brukere*
NOK 2 999 pr mnd. / 149 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

21-50 brukere*
NOK 3 999 pr mnd. / 79 pr bruker pr mnd. Faktureres kun årlig.

Bestill her

* Antallet brukere i abonnementet er låst og splittes ikke opp.