Tech:

Peab valgte Bygr

Peab har valgt Bygr som leverandør for tilvalg og ettermarkedsløsninger på sine nyboligprosjekter i Norge.

Publisert

– Vi er stolte av å kunne fortelle at Peab Eiendomsutvikling skal bruke oss på sine boligprosjekter. At en solid aktør som Peab velger Bygr, er en stor anerkjennelse og et stort klapp på skulderen til alle hos oss som jobber hardt for å utvikle det vi mener er markedets beste løsning for tilvalg og ettermarkedshåndtering, sier gründer og daglig leder i Bygr, Guy Montuelle.

Proptech-selskapet Bygr skal revolusjonere kundereisen ved kjøp av ny bolig og har en en egenutviklet plattform som skal gjøre det mulig for boligkjøpere å gjøre alle tilvalg til sin nye bolig, samtidig som byggherre og entreprenører blir fortløpende oppdatert. Bygr er i dag 26 personer, hvorav over halvparten jobber med produkt, design og utvikling. Selskapet har kontorer i Oslo, Bergen og Stockholm.

– Peab har brukt mye tid og testet ulike løsninger som skal gjøre kundereisen ved kjøp av nybolig bedre og mer effektiv. Etter å ha testet Bygr grundig over lang tid er vi overbevist. Vi har derfor bestemt oss for å bruke plattformen på alle våre boligprosjekter, sier administrerende direktør i Peab Eiendomsutvikling, Henning Hanevold.

– Avtalen med Peab gir oss ikke bare mange nye boligprosjekter, det gir oss også tilgang på kompetanse som er viktig for oss i videreutviklingen av våre produkter og tjenester, sier Montuelle.

Bygr har på kort tid sikret seg avtaler med flere av landets ledende entreprenører og utviklere. Foruten Peab, står både AF Gruppen, Veidekke, Consto og Betonmast på kundelisten. Blant de største eierne er det norske investeringsselskapet Kistefos og Construct Venture, et investeringsselskap eid 50/50 av OBOS og AF Gruppen.

Powered by Labrador CMS