Juss:

SAMARBEID: Managing partner Jørgen Jynge (t.v) i Seland | Rödl & Partner og Country Manager i Lexly Norway, Erik Nordenborg.

Seland | Rödl & Partner inn i tech-samarbeid

Seland | Rödl & Partner har inngått et samarbeid med Nordens ledende legal tech-selskap Lexly.

Publisert

– Vi ser at nettbaserte tjenester er noe folk ønsker seg, og vi er utrolig stolte av at vi skal bli Lexlys samarbeidspartner i Norge, sier Jørgen Jynge, daglig leder i Seland I Rödl & Partner.

Advokatfirnaet har akkurat inngått samarbeid med Lexly, som har drevet med nettløsninger for juridiske tjenester siden 2007.

– Vi har sett at utvikling av legal tech i Norge har skutt fart i noen år. Når vi har fått en så stor og erfaren aktør med på laget, er vi trygge på at dette er det riktige grepet nå. Både markedet og vi er modne for det, sier Jynge.

Han mener mange i bransjen har slitt med å finne en god forretningsmodell for nettløsninger.

– Den store forskjellen på Lexly og andre aktører, er at Lexly har en sterk og levedyktig forretningsmodell som har fungert i mange ulike markeder. Vi gleder oss til å være med på å utvikle den videre, sier Jynge.

Seland I Rödl & Partner skal i første omgang være den eneste innholdsleverandør for legal tech-selskapet Lexlys norske avdeling.

– Våre arbeidsmetoder forandrer seg ikke, vi er innholdsleverandør og skal utarbeide det juridiske materialet i den norske nettløsningen. Lexly tilbyr juridisk rådgivning digitalt, men i det saken blir kompleks, sendes kunden til oss, og vi jobber videre sammen, sier Jynge.

Den norske nettløsningen skal lanseres i løpet av fjerde kvartal i år.

– Da Lexly bestemte seg for å etablere seg i Norge og skaffe seg en samarbeidspartner, falt valget på Seland I Rödl & Partner. Det er det mange grunner til, forteller Lexlys Erik Nordenborg, country manager for Norge.

– Vi må kunne garantere kundene våre de aller beste juridiske tjenestene, og Seland I Rödl & Partner kan levere nettopp det. De er en perfekt partner for oss og en veldig viktig brikke når vi nå etablerer oss i Norge. Vi skal ha et kontor i Oslo og bygge opp virksomheten slik vi har bygget den opp i Sverige, sier Lexlys norgessjef.

Powered by Labrador CMS