Tech:

FLYING START: Emmie Grut og Guy Montuelle er i gang med satsingen i Sverige.

Bygr rykker inn i Sverige - første store kunde i boks

Proptech-selskapet Bygr inntar det svenske markedet. Børsnoterte Aros Bostad er den første kunden i Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Aros Bostad er en av de største boligutviklerne i Stor-Stockholm, med en boligportefølje på 4.900 boliger og pågående oppkjøp av ytterligere 1.500.

– Aros Bostad er en veldig viktig kunde for oss. Samarbeidet markerer at vi nå har etablert oss i Sverige samtidig som de er vår første kunde utenfor Norge. Kontrakten markerer derfor også starten på vår internasjonale reise, sier gründer og administrerende direktør i Bygr, Guy Montuelle.

Bergen-bedriften Bygr har i løpet avfå år etablert seg som en ledende systemleverandør for tilvalg, kvalitetssikring og ettermarkedshåndtering i det norske markedet. Plattformen skal sikre at at byggherre, entreprenører og leverandører samarbeider med hverandre og styrer all kommunikasjon i et felles system. Resultatet skal gi en mer enhetlig kundereise og kundeopplevelse. I tillegg skal alle involverte få bedre kontroll og kan dele arbeidet gjennom hele prosjektets livssyklus.

Aros Bostad er Bygrs første kunde i Sverige.

– Det var en relativt rask prosess sammen med Aros Bostad, noe jeg håper skyldes vår brede erfaring rundt disse prosessene og fleksibiliteten i vårt system. Jeg opplever at systemet vårt dekker deres behov godt, men at utviklingspotensialet samtidig er stort. Det har vært en perfekt match fra start, både profesjonelt og personlig. Vi ser derfor frem til et langt og tett samarbeid med en så fremtidsrettet aktør som Aros Bostad sier Emmie Grut, salgssjef i Bygr Sverige.

Emmie Grut i Bygr gikk i gang med å lede selskapets kommersielle satsing i Sverige i mars. Etter bare noen måneder var den første kontrakten på plass.

– Bygr har tatt det norske markedet med storm og potensialet i Sverige er enormt. Da de spurte om jeg ville lede den svenske satsingen var det ingen tvil, sier Grut.

Aros Bostad har signert rammeavtale for både interiør og ettermarkedsledelse med Bygr.

– Vi ser frem til samarbeidet med Bygr. Etter å ha vurdert de tekniske aspektene, funksjonaliteten og hvor intuitivt brukergrensesnitt er, er det ingen tvil om at vi ser et stort potensial i plattformen. Vi har allerede opplevd Bygr som svært lydhørhe og har fått være med å påvirke utviklingen helt fra starten. At Bygr har en stabil organisasjon i Norge med solid erfaring og forståelse for vår bransje er en trygghet, samtidig som deres innovasjonsfokus og nye ideer kan utfordre oss og vår måte å jobbe på. Dette gjør at Bygr egentlig føles mer som en partner enn en systemleverandør, sier Eva Adeström, kundesjef i Aros Bostad.

På kundelisten til Bygr står blant annet Peab, Veidekke, Consto og Betonmast. Blant de største eierne er det norske investeringsselskapet Kistefos og Construct Venture, et investeringsselskap eid 50/50 av OBOS og AF Gruppen, et av Norges største entreprenør- og eiendomsselskaper.

Powered by Labrador CMS