Tech:

NYE: Meltem Sahin og Enguerrand Medrinal er to av de sist ansatte.

Vogl vokser internasjonalt og digitalt

Per i dag er selskapet operativt i Oslo, Amsterdam og Stockholm. Nå skal de inn i andre markeder.

Publisert

Proptech-selskapet Vogl med gründer og styreleder Salman Saeed samt Anders Buchardt og Johan Backe på eiersiden, starter høsten med å etablere seg i tre nye europeiske byer.

Denne måneden åpnes dørene til kontorer i Paris, Berlin og Dublin, ifølge en pressemelding.

Med disse etableringene teller Vogl 13 ansatte fordelt på seks land. Selskapet spesialiserer seg på utleie av kontorer med fleksible løsninger og samler alle på sin plattform.

- Kunden får et oversiktlig bilde av hva som er tilgjengelig, og kan sammenligne operatører på pris, adresse og fasiliteter, heter det.

Erfarne folk

Paris-satsingen blir ledet av Enguerrand Medrinal som kommer fra Colliers. Berlin-sjefen blir Meltem Sahin som kommer fra den internasjonale coworking-operatøren Servcorp. I Dublin tar Stephen Mooney ledelsen, han kommer fra Lisney Property. Amsterdam-teamet får en ny selger i Enzo Peer.

Stephen Mooney

Per nå utgjør andelen fleksible kontorer kun to prosent i Oslo, sju prosent i Amsterdam, og under fem prosent i Europa. Den internasjonale eiendomsrådgiveren JLL spår at innen 2030 vil 30 prosent av alle kontorlokaler være fleksible, ifølge meldingen.

- Vi ser allerede en tydelig økning i etterspørsel av kontorer med fleksible betingelser. Med dette som utgangspunkt mener vi at tidlig etablering i nye internasjonale markeder er viktig for vår vekst, og samtidig ta posisjonen som markedsleder innen formidling av fleksible kontorer i Europa, sier administrerende direktør Michael Angelo Justiniano.

Utvikler teknologien

I tillegg til fokus på internasjonal ekspansjon har selskapet også igangsatt en omfattende teknisk operasjon der plattformen skal erstattes med en ny og smartere versjon.

- For å være konkurransedyktige på sikt i et internasjonalt miljø er det viktig at vi kan tilby en tjeneste som kan optimaliseres for å tilfredsstille kundens behov. Den nye plattformen vil også gjøre det enklere for oss å skalere inn i nye markeder i det tempoet vi ønsker, samt at vi strukturere dataene vi samler på kryss av landegrenser, sier teknologidirektør Runar Løken.

Powered by Labrador CMS