Tech:

MILJØFOKUS: Den digitale plattformen Greenified.no skal gi muligheter for de som vil kjøpe eller selge brukte møbler.

Lanserer plattform for gjenbrukte møbler

Input interior lanserer en digital plattform for gjenbrukte møbler.

Publisert

Input interior er Nordens ledende uavhengige innredningskonsern, med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Nå lanserer konsernet den digitale plattformen for gjenbrukte møbler i Norge, Greenified.no. Selskapet har allerede hatt en vellykket oppstart i Sverige.

– Vi har allerede presentert Greenified for et sekstitalls interiørarkitekter, som ser fram til lanseringen. I tillegg har vi tett kontakt med flere store norske organisasjoner som er klare til å ta i bruk Greenified som et verktøy for grønn omstilling. Det blir en hektisk og morsom start, sier Terje Kristiansen, regionsjef i Input interior.

Han mener det er et stort behov for et digitalt marked for kjøp og salg av brukt interiør. Målet med tjenesten er å sikre et sirkulært eierskap, der det eieren ikke lenger har bruk for i dag, kan oppfylle andres behov i morgen. Markedsplassen er for de som vil kjøpe, leie eller selge møbler digitalt.

– Gjenbruk er ikke noe nytt, men Greenified-konseptet har ikke eksistert før, og lanseringen av plattformen treffer tidsånden. Vi tilbyr en fleksibel tjeneste som retter seg mot alle typer organisasjoner og kan brukes til både store og små prosjekter, sier Kristiansen.

Greenified lanseres samtidig i Danmark og Finland.

Powered by Labrador CMS