Tech:

DIGITALE LØSNINGER: Vi skal bidra til å gjøre kontorene enda mer attraktive, og innfri det økende behovet for digitale løsninger, sier Rikke Lykke, konsernsjef i DEAS.

DEAS Group med nytt, interaktivt proptech-partnerskap

Det siste året har DEAS Group inngått samarbeid med en rekke proptech-aktører. Nå er også et partnerskap med Spaceti på plass.

Publisert Sist oppdatert

- DEAS Group satser tungt på fremtidens arbeidsplass – og etter et år med en rekke nye inngåtte digitale partnerskap, er det siste samarbeidet med pionerbedriften Spaceti et naturlig, men også modig skritt på denne reisen, heter det i en pressemelding fra DEAS Group.

Det internasjonale proptech-selskapet Spaceti tilbyr tjenester og produkter som styrker

den daglige kunde- og arbeidsopplevelsen på kontorer ved å kombinere innsikt i eiendomsdata, brukerdata og interaksjonsdata. Dette «hjelper investorene med å ta databaserte beslutninger om bruk av eiendommen, og skaper en bedre kundeopplevelse for både leietakere og gjester».

- Vi styrker vår plattform, 'office as a service', som øker transparensen og brukervennligheten ved eiendommer for både kunder og investorer. Vi skal bidra til å gjøre kontorene enda mer attraktive, og innfri det økende behovet for digitale løsninger som skaper verdi for hver enkelt bruker av eiendommen. Samarbeidet gir oss muligheten til å tilby investorer og kunder nye tjenester og produkter som forbedrer bruken av og opplevelsen i eiendommene vi har ansvar for, sier Rikke Lykke, konsernsjef i DEAS.

- Spaceti er til stede i over 20 land, og brukes allerede på over 200 arbeidsplasser i Europa, Midtøsten og Nord-Amerika. Med inngåelsen av denne avtalen er Spaceti DEAS Groups foretrukne partner i Norden, og partene innleder derfor et nært samarbeid.

Spacetis tjenester spenner vidt. og omfatter bl.a. parkeringsstyring og -booking, møtebooking og digitale resepsjonister som ønsker gjestene velkommen. Og med Spaceti kan data fra sensorer øke både energieffektiviteten og inneklimaet i eiendommene.

- Å kombinere innsikt i eiendomsdata, brukerdata og interaksjonsdata transformerer måten vi integrerer nye teknologier på, og dermed kan investorene treffe datadrevne beslutninger om hvordan eiendommen utnyttes best, sier Max Verteletskyi, administrerende direktør og medgrunnlegger av Spaceti .

DEAS Group og Spaceti har begge forpliktet seg til løpende samarbeid for å utvikle enda flere digitale løsninger som kan optimere driften og effektiviteten for næringseiendommer.

- Måten vi bruker kontorer på har endret seg markant de siste årene, og det stiller store krav til både investorer og leietakere når kompleks teknologi skal integreres i eiendommene. Det nye partnerskapet vårt med Spaceti gir leietakere og investorer unik innsikt som sikrer nettopp det. Vi tror plattformen vil ha en stor innvirkning på eiendomsmarkedet, og vi anser at vi har ansvaret for å lede an i den transformasjonen, uttaler Nadim Stub, Group Vice President, Ventures & Partnerships, i DEAS.

DEAS Group har det siste året også inngått samarbeid med Yavica, Nornorm, Wired Score. Samarbeidet med Spaceti utvider dermed DEAS Groups digitale produktspekter enda mer.

Powered by Labrador CMS