SATSER: Bård Bjølgerud (th) har hentet inn Arnstein Rød (midten) og Viktor Myhre til syndikeringssatsingen.
SATSER: Bård Bjølgerud (th) har hentet inn Arnstein Rød (midten) og Viktor Myhre til syndikeringssatsingen.

Pangea henter syndikeringstopp fra DNB Markets til ny satsing

Pangea Property Partners etablerer Project Finance-selskap og har hentet inn Arnstein Rød fra DNB Markets til å lede satsingen.

Publisert

– Pangea Project Finance blir et søsterselskap av Pangea Property Partners. Pangea er én av de største rådgiverne i Norden innenfor eiendom, og vi har svært gode forutsetninger for å bli et mer fullintegrert eiendomshus. Over flere år har kundene våre i økende grad etterspurt en slik satsning fra oss, sier Bård Bjølgerud, CEO og Partner i Pangea Property Partners.

Han har nettopp hentet et team fra syndikeringsvirksomheten til DNB Markets. Den nye satsingen er operativ fra nyttår. Arnstein Rød, som har jobbet i DNB-systemet i 20 år og ledet eiendomssyndikeringsteamet i DNB Markets, skal lede den nye Pangea-satsingen og går inn som partner. Han får med seg Viktor Myhre fra DNB Markets som Associate.

– Arnstein er én av landets fremste profiler på dette området, og han får ansvaret med å bygge opp Pangea Project Finance AS. Vi skal fortsette å utvikle Pangea til å være ledende i Norden på kombinasjonen eiendom og finans. Med vår kompetanse og investornettverk er dette en naturlig utvikling av vårt tjenestespekter, sier Bjølgerud.

– Jeg gleder meg stort over å bli en av del av Pangea-systemet, samt lede og være ansvarlig for etableringen og oppbyggingen av Pangea Project Finance AS. Vår ambisjon er å etablere en ledende prosjektfinansieringsaktør i det norske og nordiske eiendomsmarkedet, sier Arnstein Rød, Managing Director og Partner i Pangea Project Finance AS.