HØYT: Denne kombiblokka skal stå ferdig neste år.
HØYT: Denne kombiblokka skal stå ferdig neste år.

Over 220.000 kroner per meter i Nydalen

3.000 interessenter før salgsstart har resultert i at nesten 70 prosent av leilighetene solgt.

Publisert

Vertikal Nydalen blir ei 18 etasjer og 65 meter høy kombinasjonsblokk i Nydalen i Oslo. Grunnplanet skal fylles med en restaurant, mens det fra andre til sjuende etasje blir kontorlokaler. I de resterende elleve etasjene kommer det leiligheter fra 44 til 143 kvadratmeter ifølge en pressemelding.

De leilighetene som er igjen er priset mellom 6,8 millioner og 31,6 millioner kroner. Det gir kvadratmeter priser mellom 119.000 og 221.000 kroner. Etter det Estate Nyheter erfarer er det bare Bjørvika som matcher de høyeste prisene i Vertikal.

Det er Avantor som er byggherre for prosjektet på Gullhaug Torg, Snøhetta er arkitekter.

- Vertikal er et FutureBuilt-prosjekt, som betyr betydelig bedre miljøløsninger enn dagens praksis i byggenæringen. Dette blir Norges første kombinasjonsbygg med naturlig klimatisering, noe som igjen medfører at det ikke er behov for luftekanaler og vifter. Det tillater en takhøyde på tre meter i leilighetene, sier megler Jan Græsvik i DNB Eiendom Nybygg.

Nesten 70 prosent solgt på forhånd

Ifølge Græsvik var det over 3.000 interessenter i forkant av salgsstart, og per dags dato er nesten 70 prosent av leilighetene solgt. Snittstørrelsen er 80 kvadratmeter.

- Dette er et prosjekt som fenger kjøperne og det har vært budrunder på nesten samtlige av leilighetene, noe som ikke er vanlig i nye boligprosjekter, påpeker Græsvik.

Han regner med at prosjektet er utsolgt før ferdigstillelse i august 2023.

Powered by Labrador CMS