Karriere:

NY I OROEIENDOM: F.v. Gunnar Vestby og Christoffer Oterholt.
NY I OROEIENDOM: F.v. Gunnar Vestby og Christoffer Oterholt.

OroEiendom med to nye ansettelser

OroEiendom styrker teamet for videre vekst og har ansatt Gunnar Vestby og Christoffer Oterholt.

Publisert

Det oppleves en god vekst i OroEiendom etter etablering i vinter. I løpet av første halvår 2021 har Oro ervervet 15 eiendommer med samlet størrelse på 185 000 kvadratmeter og nesten fire milliarder kroner i eiendomsverdi. Teamet forvalter nå 25 eiendommer og det er derfor oppstått behov for å styrke bemanningen.

Begge de nyansatte har stillinger som Investment Manager, noe som betyr at de vil arbeide aktivt både med forberedelser og gjennomføring av eiendomstransaksjoner samt med utvikling og foredling av eksisterende eiendomsportefølje.

- Vi har vært heldig med å få ansette to svært kompetente medarbeidere i Gunnar og Christoffer. De vil styrke teamet og forventes å bidra sterkt til videre vekst og utvikling i Oro, sier Anders Brustad-Nilsen, daglig leder i OroEiendom.

Gunnar Vestby har en kommersiell tilnærming. Han har sterk lidenskap for eiendom og solide analytiske evner. Fra tidligere har han 15 års erfaring fra Boston Consulting Group (BCG) innen strategi, due diligence, M&A, verdsettelse, forhandlinger samt driftsforbedring. I BCG har han bistått ulike bransjer som infrastruktur, eiendom, logistikk, industrivarer, handel, helse og IT.

Christoffer Oterholt har tidligere erfaring med fem år i Nordea Investment Banking der han arbeidet med fusjoner, oppkjøp og børsnoteringer. I tillegg har han tre års erfaring fra det London baserte PE-fondet H.I.G. Capital med fokus på value-add eiendomsinvesteringer.

OroEiendom er en lokal eiendomsaktør som er eid av de ansatte og som erverver, utvikler og forvalter næringseiendom i området rundt Oslo. Oro forvalter, i samarbeid med RK Prosjekt, 25 eiendommer på til sammen 350 000 kvadratmeter med markedsverdi på ca. 7,5 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS