Karriere:

LAGER EVENTS: Ruben Normann Karlsen (tv) og Erling Fosse,
LAGER EVENTS: Ruben Normann Karlsen (tv) og Erling Fosse,

OMA ansetter eventsjef

Oslo Metropolitan Area har ansatt Ruben Normann Karlsen som Head of Event & Community.

Publisert Sist oppdatert

Karlsens oppgaver blir å skape og videreutvikle OMAs arenaer, både på hjemmebane og ute. Han blir også innspillingsleder for OMAs podcast Bysnakk og får ansvaret for administrasjonen av OMAs ni områdeforum, samt kommunikasjonen med medlemmene.

Ruben Karlsen jobber som daglig leder på det nye samlingsstedet byMad på Tullin. Han har tidligere jobbet som daglig leder på Bruket i Landbrukskvartalet. Karlsen er utdannet kulturprosjektleder og har tidligere jobbet som arrangementskoordinator for Gjøvik Kultursenter og som arrangementsprodusent.

– Møtestedene er for meg blant det mest verdifulle ved bylivet, og etter to lange år hvor menneskemøter har blitt begrenset av en pandemi føles viktigheten av bygulvets egenskaper større enn noen gang. I OMA kommer jeg nært på skjæringspunktet der mine sentrale interesser for kultur og opplevelser står sammen i fokus, som del av en større, helhetlig byutvikling. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og til å bidra som del av en spennende organisasjon der ulike bransjer og fagfelt forenes i arbeidet med å skape byenes viktige verdier, sier Karlsen.

Daglig leder i OMA, Erling Fossen, ser fram til å videreutvikle OMAs møteplasser. For 2022 blir mange av disse lagt til Tullin som også er lokasjon for høstens Oslo Urban Week.

– Ruben - med sin hjertevarme og gatesmarthet - passer perfekt inn i OMAs DNA. Vi er et distribuert selskap som ikke har egne kontorlokaler. Vi oppholder oss til enhver tid der det er mest energi i Oslo, og i 2022 er det på Tullin. Det gjør også at hvert møte vi har blir en happening i seg selv. Jeg gleder meg vilt til å se Ruben starte med å organisere opp våre sosiale møteplasser, sier Fossen.

Powered by Labrador CMS