Transaksjon:

INTENSJONSAVTALE: Eierne av Karvesvingen 7 har signert intensjonsavtale om salg av eiendommen.
INTENSJONSAVTALE: Eierne av Karvesvingen 7 har signert intensjonsavtale om salg av eiendommen.

Nytt storsalg på Hasle

Höegh Eiendom og AF Gruppen har signert intensjonsavtale om salg av Karvesvingen 7 på Hasle.

Publisert

Det er i en børsmelding av AG Gruppen melder om salg av kontor- og hotelleiendommen Karvesvingen 7 på Haslelinje. Den formelle selgeren er Hasle Linje Næring DA, som eies med 49,5 prosent av AF Gruppen og Höegh Eiendom og med 1 prosent av Vind AS. Kjøper er det selgerne omtaler som «en solid norsk eiendomsaktør».

Karvesvingen 7 er et kombinert hotell- og kontorbygg på ca. 21 000 kvadratmeter og hovedleietakere er Nordic Choice Hotels og NENT, som begge flyttet inn i 2021. Bygget er oppført av AF Gruppen og er BREEAM-NOR Excellent miljøsertifisert.

Salget anslås til å gi en regnskapsmessig gevinst på minst 60 millioner kroner for AF Gruppen. Budet er betinget av styregodkjenning og tilfredsstillende due diligence. Transaksjonen forventes gjennomført den 01. april 2022.

Hasle er et område hvor flere store aktører har vist sin interesse de seneste årene. Clarksons Platou Real Estate kjøpte Karvesvingen 5 (Atea-bygget) for 850 millioner kroner sommeren 2020. Det bygget er på 18.000 kvadratmeter. Norwegian Property kjøpte Vinmonopolets gamle tapperi på Hasle, med 223 leiligheter under bygging og nesten 9000 kvadratmeter handelsareal rett før jul i 2018. Leilighetene er solgt ut, men NPRO-sjef Bent Oustad har uttrykt ønske om å sikre seg mer eiendom på Hasle.

Powered by Labrador CMS