Per Christensen er på plass i Fazer Food Services.
Ny sjef i Fazer Food Services
Personalrestaurantselskapet Fazer Food Services Norge har ambisjoner om å vokse. Nå har Per Christensen begynt som ny adm. direktør.
Christensen blir også en del av ledergruppen for forretningsområdet Fazer Food Services i det finske konsernet. Han kommer fra stillingen som adm. direktør i HMS Host-Umoe F&B Company, som leverer restauranttjenester til de fem største flyplassene i Norge. Han har 20 års erfaring innen matindustrien og har vært kokk hos Bagatelle og Statholdergaarden. Christensen er også med-grunnlegger av gourmet hamburgerrestaurantkjeden Døgnvill Bar & Burger.
– Jeg er både stolt og spent over at jeg blir en del av Fazer Food Services, og med det ta del i den videre utviklingen av et selskap som virkelig gjør en forskjell innen både matopplevelser, samfunnsansvar og miljø, sier Per Christensen.
Fazer Food Services har også hentet Jon Eldon som driftsdirektør. Han kommer fra stillingen som general manager for Tjuvholmen Drift. Han har lang erfaring innenfor hotell- og restaurantbransjen og har også vært i ledende stillinger innenfor Facility Management.
«Fazer Food Services ser gode forretnings- og vekstmuligheter i Norge. Behovene til kantinegjestene endrer seg til mer helse- og næringsriktig mat, og gjestene er opptatt av bærekraft og miljø. Dette vil selvsagt påvirke hvordan personalrestauranter og kantiner drives og utformes, og Fazer som leverer over 500 000 måltider pr dag i Norden, ønsker å være ledende innen dette feltet», skriver Fazer i en melding.