NY: Patrik Ölvebäck er ny sjef i IWG.
NY: Patrik Ölvebäck er ny sjef i IWG.

Ny IWG-sjef med høye mål i Norge

Patrik Ölvebäck er ny sjef for IWG i Norge og Norden, etter at Thomas Weeden gikk til Norwegian Property.

Publisert

Etter at International Workplace Group (IWG) etablerte seg i Norge i 2003 med et Regus-senter i Oslo, har de bygget opp til sammen 20 Regus- og Spaces-kontorer i Norge. Her tilbyr de coworking, kontorplasser og møtelokaler. Nyeste etablering var Spaces Aker Brygge i de gamle lokalene til DNB. Spaces Stortorvet som er under oppføring åpner sammen med EY i 2023.

– Pandemien var en stor utfordring for oss som leier ut kontor. Plutselig skulle alle jobbe hjemme og livsgrunnlaget vårt ble truet. Samtidig ble det klart hvilke fordeler man har når man kan skalere opp og ned behovet sitt, og når man faktisk ikke sitter på lange og dyre leiekontrakter, sier Patrik Ölvebäck i en pressemelding.

Han har jobbet for IWG siden 2014. Fremover skal selskapet bygge opp flere nye sentre i storbyene samtidig med franchise-løsninger i pendlerbyer og tettsteder rundt de større byene.

– Norge er et svært viktig marked for oss, med et enormt potensial. Foreløpig er vi i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Målet er å etablere oss i flere byer og tettsteder, sier han.

IWG er nå verdens største aktør innen fleksible kontorløsninger. De er til stede på over 3.400 steder i 120 land. Ölvebäck tror de vil komme styrket ut av de utfordringene de to seneste årene.

– I det lange løp tror jeg vi vil komme godt ut av pandemien. Det vi fryktet skulle knekke oss ble vår største mulighet. Globalt har vi fått to millioner nye brukere siden nyttår. Og nå snakker alle om hybride måter å jobbe på og hvordan de best skal tilrettelegge for dette i bedriften. Det handler om en bevisstgjøring av ansattes ønske om bedre balanse mellom jobb og privatliv, større valgfrihet og mindre tid brukt på pendling, poengterer Ölvebäck.

Regus som har sete i Luxembourg åpnet sitt første business center i Brüssel i 1989.

Powered by Labrador CMS