NYE I NESS, RISAN & PARTNERS: André Møller og Charlotte Holgersen.
NYE I NESS, RISAN & PARTNERS: André Møller og Charlotte Holgersen.

NRP styrker forvaltningslaget

NRP Asset Management har ansatt André Møller (44) fra Sparebank 1, og Charlotte Holgersen (30) som kommer fra Pareto Asset Management.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har vært svært grundige i letingen etter nye medarbeidere, og med Møller og Holgersen får vi erfaring, spisskompetanse og to svært trivelige personer på laget vårt, sier Managing Partner Thorbjørn Pedersen i NRP Asset Management.

Møller kommer til NRP AM fra stillingen som leder for eiendomsinvestering og medlem av ledergruppen i kapitalforvaltning i Sparebank 1 Forsikring.

– For min del var det avgjørende å bli kjent med hvordan NRP i tillegg til å ha levert stabil imponerende avkastning over lang tid, har lagt til grunn et solid sett med etiske og bærekraftige handlingsregler i sin forvaltning av eiendomsfond, sier Møller.

– I tillegg er det en veldig hyggelig gjeng, den kombinasjonen ble for fristende å si nei til.

Holgersen kommer fra Pareto Asset Management, hvor hun har jobbet med compliance siden 2012.

– NRP er for meg en litt skjult juvel, men i ansettelsesprosessen ble jeg bedre kjent med virksomheten og menneskene, og jeg var ikke i tvil om at dette var stedet for meg, sier Holgersen.

LES OGSÅ: Syndikeringsaktør satt igjen med 100 millioner i fjor (+)

NRP Asset Management spesialiserer seg på næringseiendom i Norden, og er med 1,4 millioner kvadratmeter logistikkeiendom den største ikke-noterte forvalteren i dette segmentet. NRP AM har over 10 milliarder kroner i egenkapital under forvaltning.

NRP Gruppen er en uavhengig og privateid virksomhet for investortjenester og forvaltning, med hovedkontor i  Oslo.

Siden 2000 har NRP Gruppen gjennomført flere enn 230 transaksjoner innen næringseiendom i Norden og levert solid avkastning til sine investorer.