NYANSATT I NRE: F.v. Sara Trier, Jeanette Bratt og Martin Bjørntvedt.
NYANSATT I NRE: F.v. Sara Trier, Jeanette Bratt og Martin Bjørntvedt.

NRE med tre nye ansettelser

Eiendomsutvikleren NRE er klar for videre vekst og har hentet tre nye medarbeidere fra Tinholt Eiendom og Bonava.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha kjøpt flere spennende prosjekter de siste årene, har NRE styrket organisasjonen for videre vekst.

- Med en økende prosjektportefølje og flere større prosjekter på Østlandsområdet styrker vi staben for å være rustet for å skape de riktig gode byutviklingsprosjektene som skiller seg ut, sier CEO Allan Sønderbæk i NRE.

Martin Bjørntvedt er ansatt som prosjektsjef i NRE og kommer fra stillingen som prosjektutvikler i Bonava. Bjørntvedt har lang erfaring fra både byggherresiden og som entreprenør gjennom som tid i både Stor-Oslo, Betonmast og Veidekke. Han vil styre prosjektgjennomføringen og samarbeider naturlig nok godt med entreprenørsiden.

Sara Trier er ny salgs- og markedssjef og har 13 års erfaring fra eiendomsbransjen med salg, utvikling og markedsføring av eiendom. Hun kommer sist fra stillingen som markedssjef og prosjektutvikler i Tinholt Eiendom.

Hun har ansvaret for salg og markedsføring av boligprosjektene og har allerede gjennomført salgsstart på NRE sitt prosjekt «Sentrumshagene» i Ås. Med hele 57 salg i prosjektet siden salgsstarten i mai 2023 nærmer prosjektet seg byggestart.

- Vi er svært godt fornøyde med salgsstarten og at kundene verdsetter prosjektets kvaliteter, arkitektur og den fantastiske plasseringen midt i hjertet av Ås, sier Trier.

Jeanette Bratt er ny utviklingssjef i NRE. Hun kommer fra stillingen som utviklingssjef i Tinholt Eiendom og har bakgrunn som arkitekt gjennom 12 år. Bratt har bred erfaring i utvikling og regulering av boligprosjekter og vil ha hovedansvaret for utviklingen av boligprosjektene i porteføljen til NRE.

Alle de tre nyansatte har startet i jobben.

Ser muligheter for flere eiendomskjøp

NRE har allerede sikret seg flere store prosjekter i porteføljen i Asker, Lillestrøm, Drammen, Ås og Oslo og ser muligheter for flere gode kjøp i tiden som kommer.

- I NRE er vi opptatt av å skape gjennomtenkte prosjekter og attraktive nabolag gjennom god arkitektur, kvalitet, og tilrettelegging for gode nabolag i og rundt prosjektene. For å klare dette må vi ha med oss de rette menneskene. Det er en dyktig gjeng med mange ulike kvaliteter som kommer inn i NRE, sier Allan Sønderbæk.

NRE Group er en skandinavisk eiendomsutvikler med kontorer i Norge, Danmark og Sverige, og har til sammen over 100.000 kvadratmeter under bygging.

Powered by Labrador CMS