STYRKER LEDERGRUPPEN: Ansettelsen av Sindre Kornrud som prosjektdirektør styrker prosjektutviklingen i Norwegian Property.
STYRKER LEDERGRUPPEN: Ansettelsen av Sindre Kornrud som prosjektdirektør styrker prosjektutviklingen i Norwegian Property.

Npro ansetter prosjektdirektør

Norwegian Property har ansatt Sindre Kornrud som ny prosjektdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Sindre Kornrud kommer fra Møller Eiendom og har lang erfaring fra prosjektledelse – blant annet som prosjektleder for Schweigaardsgate 21–23 med nytt hovedkontor for Gjensidige og NSB og ansvarlig for rehabilitering av Bygdøy Allé 4 for Møller Eiendom/Aars.

I Norwegian Property vil Sindre Kornrud ha det overordnede ansvaret for utviklingsprosjekter og større rehab-prosjekter.

– Jeg ser virkelig fram til å ta fatt på arbeidet med konseptutviklingen for mange spennende prosjekter og planer som foreligger hos NPRO, sier Sindre Kornrud.

– Vi er veldig takknemlige for å få Sindre inn i vår ledergruppe. Vi har det siste året vært åpne med våre ambisjoner om å skape verdier gjennom prosjektutvikling, og med hans kompetanse og erfaring er vi godt rigget til å også realisere denne målsettingen, sier administrerende direktør Bent Oustad i Norwegian Property.

Sindre Kornrud startet i stillingen som Prosjektdirektør 2. januar.

Estate Media er ute med Podcast. Hør den her: