Annonsørinnhold

Nøkkelfri adgang bidro til en enklere hverdag for legene hos Dr Dropin

Administrering av adgang på tvers av ulike kontorlokasjoner, hvor et stort antall ansatte trenger adgang, kan være en tidkrevende prosess. Det kan også medføre store kostnader å stadig skulle erstatte nøkler og nøkkelkort som forsvinner. Dr. Dropin valgte derfor et enklere alternativ – nøkkelfri adgang. Med over 120 helsearbeidere og klinikker over hele Norge var fleksibel og enkel adgang til kontorene ytterst viktig for Dr. Dropin, og Defigos nøkkelfrie og mobilbaserte adgangsløsning ble et enklere, smartere og tryggere valg for dem.

Problemet

Med et stort antall helsearbeidere fordelt på ulike klinikker, skapte det tradisjonelle nøkkelsystemet store utfordringer for Dr. Dropin. Nøkler og adgangskort blir borte, spesielt når helsearbeidere har et stort nøkkelknippe å holde styr på. Etter hvert ble den tilsynelatende, overdrevne produksjonen av nye nøkler og nøkkelkort et mareritt å organisere og administrere.

Eirik Sæves, med-grunnlegger og adm.dir. hos Dr. Dropin, forklarte at administrasjon av adgang og nøkler, samt nøkler på avveie ...medførte noen uheldige situasjoner, hvor legen og pasienten befant seg utenfor lokalene klokken 8 på morgenen, og at legen måtte ta imot pasienten ute, uten å ha kommet seg inn. "Dette er ingen god opplevelse for pasienten, og vi besluttet derfor at noe måtte gjøres.’’

Løsningen

Da Dr. Dropin innså at dette var et problem for virksomheten, undersøkte de muligheten for å ta i bruk en nøkkelfri løsning som var både brukervennlig og enkel å administrere. Løsningen de så for seg var en som ville tillate helsearbeiderne å åpne døren til klinikken hvor de jobbet gjennom en sentralt administrert app på telefonen, som også ga mulighet for fjernstyrt adgang.

Defigo hadde en løsning på dette, og ga i tillegg helsearbeiderne en forsikring om at ingen uautoriserte individer ville få adgang til klinikkene dersom en nøkkel skulle havne i feil hender.

‘’Vi hørte om Defigo gjennom Askeladden og Co., som var med å på å starte Dr. Dropin. De hadde erfaring med å bruke Defigo, siden de allerede hadde tatt i bruk dette systemet på sitt kontor.’’

Med løsningen på plass kunne helsearbeiderne hos Dr. Dropin ikke bare få adgang til alle klinikkene de jobbet på med et tastetrykk, men administrasjonen kunne også holde oversikt over hvem som hadde adgang til hva. De kunne raskt og enkelt tildele eller fjerne adganger dersom nye helsearbeidere ble ansatt, eller sluttet i jobben sin hos Dr. Dropin.

Erik Sæves er svært fornøyd med hvor enkelt Defigo er:

‘’Vi bruker lite tid på Defigo i arbeidshverdagen, siden dette er et system som fungerer veldig godt.’’

Enkel adgangskontroll

Når det kommer til adgangskontroll, er det avgjørende at alt fungerer og at brukerne enkelt kan låse seg inn i de byggene de skal ha adgang til. I løpet av de to årene Dr. Dropin har brukt Defigo, har erfaringen vært sømløs og opplevelsen for brukerne positiv. Systemet bidrar ikke bare til å gi helsearbeiderne adgang til klinikkene, men det kan også være til hjelp ved leveranser etter arbeidstid.

‘’Her om dagen fikk vi levert en behandlingsbenk til klinikken vår på Majorstuen. Leveransen var ikke fremme før på kvelden, da jeg var hjemme.

Dette var folk jeg stolte på, og derfor jeg kunne bruke Defigo-appen for å åpne døren, slik at de to karene kunne bære inn behandlingsbenken. Dermed var benken klar for bruk dagen etter.’’

Fleksibilitet og enkel og lettstyrt adgang er kritisk viktig for en forretningsmodell som Dr. Dropins. Med Defigo er det enkelt å administrere helsearbeidernes adgang til alle klinikkene og at alt fungerer sømløst. Defigo systemet viste seg å være både en problemfri og enkel løsning, som fortsetter å bevise sin verdi flere år etter at det ble installert.

Powered by Labrador CMS