UTVIKLES: Eiendommen skal bli utviklet til nærsenterkonseptet til Nærsenter Utvikling.
UTVIKLES: Eiendommen skal bli utviklet til nærsenterkonseptet til Nærsenter Utvikling.

Nærsenter Utvikling kjøper i Fredrikstad

Nærsenter Utvikling har kjøpt Bayard-bygget i Fredrikstad, som har årlige leieinntekter på 11 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen har adressen Hassingveien 40 og ligger innenfor Fredrikstad kommunes definerte sentrumsområde. Selger er Fauna Eiendom og Otto Olsen Holding, som har eid eiendommen 50/50.

– Dette er en svært spennende eiendom, som vi ser frem til å overta 1. oktober. Eiendommen passer godt inn i vår portefølje og vil blant annet kunne utvikles innenfor vårt nærsenterkonsept. Det vil si at den kan bli en naturlig møteplass og trivselsfaktor for beboere, næringsaktører, elever med flere i eiendommens naturlige nedslagsfelt. Men litt avhengig av hvilken retning utviklingen i området eiendommen ligger i tar, vil den i fremtiden også kunne romme veldig mye mer, sier administrerende direktør i Nærsenter Utvikling, Halvor Krafft.

Hassingveien 40 har en bygningsmasse på ca. 6.100 kvadratmeter og en tomt på ca. 9,7 mål. Årlige leieinntekter er ca. 11mill. Største leietakere er NAV, Østfold Fylkeskommune og Rema. Partene ønsker ikke å oppgi transaksjonssummen i handelen.

Daglig leder i Fauna Eiendom AS Rasmus Os, er fornøyd med å ha funnet en ny eier som vil ivareta leietakerne på best mulig måte. Selger har eid eiendommen i ca. tre år, og oppnår tilfredsstillende avkastning etter å ha gjennomført noen vesentlige utviklingsgrep for bygget.

Det var Njord Securities som var tilrettelegger for transaksjonen. Akershus Eiendom var selgers rådgiver.

Nærsenter Utvikling kjøper, utvikler, forvalter og foredler nærsentre i Stor-Oslo og Trondheim. Selskapet har etter kjøpet åtte eiendommer, hvorav en er i deleierskap.

Powered by Labrador CMS