TAR OVER: Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Group, har tatt over forvaltningen av en portefølje med 131 eiendommer.
TAR OVER: Henrik Dahl Jeppesen, CEO, DEAS Group, har tatt over forvaltningen av en portefølje med 131 eiendommer.

Nå blir Aberdeens eiendomsforvaltning til DEAS

Mandag tok DEAS Group over den nordiske eiendomsvirksomheten til Aberdeen Standard Investments.

Publisert

DEAS Group er det ledende kapital- og eiendomsforvaltningsselskapet i Danmark, og sikret seg ved kjøpet forvaltningen av en portefølje med 131 eiendommer. Porteføljen inneholder eiendommer innenfor segmentene kontor, lager/logistikk, detaljhandel og boliger. Til sammen utgjør kapitalen en verdi på 2,5 milliarder euro. I tillegg skal DEAS Asset Management håndtere en portefølje med nordisk eiendom verdt 1,8 milliarder euro på vegne av de europeiske og globale fondene til Aberdeen Standard Investments.

– Jeg er veldig fornøyd med å ha inngått et strategisk kapitalforvaltningssamarbeid med DEAS Asset Management. I samarbeid med vårt eget koordineringspunkt for Norden i Frankfurt, sikrer relasjonen at vi får førsteklasses kapitalforvaltning lokalt og evne til å kjøpe eiendom og være prosjektledere for kundenes eiendomsutviklingsprosjekter, sier Neil Slater, global eiendomsdirektør i Aberdeen Standard Investments.

– Tilstedeværelsen i Norden innebærer at vi kan tilby investorer eksperttjenester innen fondsforvaltning, investeringsforvaltning og kapitalforvaltning i hele regionen. Vi har ambisjon om å trekke lokale og internasjonale investorer til Norden som ett samlet investeringsmarked, sier Henrik Dahl Jeppesen, administrerende direktør i DEAS Group.

Det nye nordiske DEAS Asset Management-teamet opererer som en uavhengig merkevare under DEAS Group og vil bestå av mer enn 100 investeringsspesialister som er plassert i Stockholm, Oslo, Bergen, Trondheim og Helsinki, samt Aalborg, Aarhus og København.

Powered by Labrador CMS