ÅPNER: Snart blir det mulig å booke rom igjen. Foto: Glen Widing
ÅPNER: Snart blir det mulig å booke rom igjen. Foto: Glen Widing

Nå åpner de dørene igjen

Flere hoteller i Oslo og Bergen tar nå i mot gjester.

Publisert Sist oppdatert

– Etter en svært utfordrende og tøff tid for norsk reiseliv er vi glade for å kunne gjenåpne sju hoteller i Oslo og ett i Bergen. Disse har vært midlertidig stengt på grunn av lavt belegg under koronakrisen, sier Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding.

LES OGSÅ: Satser over 100 mill på nye hotellrom i sentrum

Kjeden har opprettholdt et overnattingstilbud til de som har hatt behov for det gjennom koronakrisen, men enkelte hoteller har vært midlertidig stengt på grunn av lavt belegg og i byer hvor de har flere hoteller.

LES OGSÅ: Tror bransjen i stor grad kan reddes

Nå ser de også en positiv utvikling på bookinger og gjenåpner de åtte hotellene 20. og 25. mai. Thorvaldsen har stort fokus på smittevern og følger alle nasjonale anbefalinger fra helsemyndighetene.

LES OGSÅ: Bunde + Blystad = sant

– Koronakrisen førte til at all konferansevirksomhet stoppet og at de utenlandske turistene uteble. Nå satser vi på nordmenn som vil feriere i eget land, og Oslo og Bergen er attraktive destinasjoner. Norske turister kan ikke erstatte belegget vi hadde før koronakrisen, men vil bidra til å hjelpe reiselivsnæringen som er den bransjen som er hardest rammet. Vi vil fortløpende åpne flere hoteller dersom vi opplever økt interesse, poengterer han.

LES OGSÅ: Skuffelse på Tjuvholmen

I tillegg til de åtte Thon-hotellene åpner også fire franchisehoteller i mai.