Karriere:

FÅR ANSVAR FOR EIENDOMSPORTALER: Anna Maridal.
FÅR ANSVAR FOR EIENDOMSPORTALER: Anna Maridal.

Marketer har ansatt Anna Maridal fra Schibsted

Det norske proptech-selskapet Marketer Real Estate Technologies AS annonserer i dag ansettelsen av Anna Maridal fra Schibsted som ny VP of Data Products. Maridal er tildelt et betydelig ansvar for selskapets overordnede produktstrategi samt for enkelte sentrale operative produkter. Hun begynte i stillingen 1. april 2022.

Publisert Sist oppdatert

Maridal kommer fra stillingen som produktansvarlig i Schibsted der hun har vært i åtte år, hvorav de første fire årene ved deres London-kontor. Hun hadde blant annet ansvar for selskapets interne datastyringssystem, og var sterkt delaktig i å utvikle Schibsted til et integrert produkt- og teknologiselskap gjennom sitt ansvar innenfor en stadig mer omfattende internasjonal produktportefølje.

Hos Marketer vil Maridal inneha det overordnede ansvaret for de to eiendomsportalene eiendom.no og newbuilds.com. Disse er fullservice digitale plattformer for boligeiendom i nybygg for henholdsvis det norske og internasjonale eiendomsmarkedet. Maridals relevante erfaring innenfor teknologi, data, internasjonalisering og faktadrevne kundeløsninger er optimal for de ansvarsområdene hun overtar i Marketer, samt for selskapets generelle utvikling videre.

- Dette ble en mulighet jeg ikke kunne si nei til da den først lå på bordet, sier Anna Maridal.

- Ikke bare er det ekstremt faglig inspirerende og utfordrende, men det Marketer har lyktes med så langt kombinert med det kartet som er laget for selskapets videre ambisiøse utvikling er svært spennende. Jeg har alltid ønsket nye utfordringer velkommen og her ser jeg at jeg både kan utnytte min kompetanse og mine erfaringer på en utfyllende måte samtidig som jeg kan ta store steg i min egen profesjonelle utvikling.

Amir F. Habhab, administrerende direktør i Marketer, deler den samme entusiasmen:

- Vi er svært glade for å kunne innlemme Anna i vårt team. Vi har gjennom det siste halvannet året investert betydelige ressurser i våre to portaler for nybygg, og når vi nå hadde behov for en ny leder for disse områdene kunne vi ikke funnet en bedre person til å lede portalene fremover. Annas bakgrunn fra Schibsted, hennes relevante kompetanse i produktledelse, og ikke minst hennes væremåte og personlighet gjør at hun passer veldig godt inn i Marketer.

Powered by Labrador CMS