TIL MALLING: Kristine Holen og Anders Ombudstvedt.
TIL MALLING: Kristine Holen og Anders Ombudstvedt.

Malling & Co Property Partners med ansettelser

Malling & Co Property Partners ansetter Anders Ombudstvedt som senior asset manager og Kristine Holen som investment manager.

Publisert

Anders Ombudstvedt kommer fra Norwegian Property, hvor han har vært utleiesjef. Ombudstvedt blir senior asset manager i Mallings prosjektselskap Malling & Co Property Partners. Ansettelsen kommer som følge av en stadig voksende portefølje og økt satsing på asset management.

– Vi er svært glad for at Anders har valgt å begynne hos oss. Anders besitter betydelig kompetanse innen eiendomsutvikling og utleie, med erfaring fra både Aspelin Ramm og Norwegian Property. Han vil begynne i Malling & Co Property Partners i August, sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Property Partners.

Kristine Holen kommer fra Stor-Oslo Eiendom og kommer fra Stor-Oslo Eiendom.

– Kristine vil bli en del av transaksjonsteamet og vil primært jobbe med tilrettelegging av nye prosjekter for både norske og internasjonale investorer. Hun har betydelig transaksjonskompetanse fra sin tid i Stor-Oslo Eiendom og CBRE Global Investors, og vi er veldig fornøyd med å få Kristine med på laget sier Mads Mortensen

Kristine Holen begynner i selskapet i august.

Powered by Labrador CMS