Malling ansetter til leietakerrådgivningen

Malling & Co Leietakerrådgivning har ansatt to nye rådgivere til workplace strategy-teamet.

Publisert Sist oppdatert

Victoria Schönauer starter i stillingen som rådgiver i desember. Hun kommer fra EY og er utdannet sivilingeniør (Industriell økonomi) fra Lunds Tekniska Högskola i Sverige. Hun har vært rådgiver i EY Consulting og har en unik kompetanse og erfaring fra komplekse prosjekter. Blant annet har hun vært strategisk rådgiver for utvikling og implementering av aktivitetsbasert hovedkontor for ICA Gruppen i Sverige og jobbet med utvikling og implementering av «fremtidens arbeidsplass» for Ernst & Young i sitt hovedkontor i Stockholm.

– Jeg gleder meg til å jobbe sammen med kundene våre for å skape kontorfellesskap som engasjerer og henter ut de beste kvalitetene fra en fysisk arbeidsplass, sier Victoria Schönauer.

Martine Kroge starter i stillingen som rådgiver i workplace strategy-teamet til Malling & Co Leietakerrådgivning i januar 2021. Hun kommer fra CBRE, hvor hun jobbet i workplace Strategy teamet, med både arbeidsplass strategi og som interiørarkitekt. Martine Kroge er utdannet interiørarkitekt i Washington, D.C. og jobbet for et arkitektfirma der før hun flyttet hjem til Norge i 2017. I 2018 ble Martine Norges første WELL AP, og bruker den kunnskapen daglig i prosjektene sine.