Annonsørinnhold

Løser vi eiendomsbransjens utfordringer ved hjelp av teknologi?

Du har nok også kjent at glidelåsen på pengesekken sitter strammere om dagen. Nye investeringer sitter ikke lenger like løst, og skal man først vurdere nye muligheter for både eksisterende og ny bygningsmasse, skal det drøftes opp og ned i mente.

Men hvordan påvirker dette virksomheten din? Innoveringen? Konkurransedyktigheten? Kundetilfredsheten? Lønnsomheten?

Naviger smartere i en tid med økonomisk usikkerhet

I en tid hvor de fleste i eiendomsbransjen må tenke seg om både tre og fire ganger før kortet dras, må vi benytte oss av de hjelpemidlene som lar oss distribuere ressursene riktig, både for nåtiden og for fremtiden.

«Alle i eiendomsbransjen er rammet av den høye inflasjonen og rentehevingene som trolig fortsatt ikke har nådd toppen. Samtidig puster EU-rammeverket oss i nakken, og stadig nye rapporteringskrav gjør det utfordrende å sjonglere alt på en gang. Derfor er det vesentlig å nyttiggjøre seg av teknologi som tidseffektiviserer jobben vår, og som hjelper oss å prioritere og ta riktige beslutninger.» - Jonas Havord, Daglig leder i LAFT

Heldigvis har eiendomsaktørenes amors piler truffet full blink på teknologiskaperne, og utviklingen av kostnadsbesparende arbeidsmetodikker har som et resultat skutt i været. Med det åpner vi dørene for å kombinere en bærekraftig utvikling med mer lønnsomme arbeidsmetodikker i eiendomsbransjen.

Men hvilke selskaper har kun hoppet på bølgen uten å lære seg å surfe tilstrekkelig, og hvilke gir deg den livbøyen som nettopp din virksomhet trenger?

Dette kan du være med på – både å avdekke og påvirke i slutten av november.

Bli med å skape fremtiden til eiendomsbransjen

23.-24. november inviterer vi i LAFT bransjekolleger fra både privat og offentlig sektor til en møteplass for hele spekteret innen eiendomsdrift; gårdeiere, forvaltere, driftspersonell, tekniske sjefer, renholdere og ENØK-rådgivere.

Dette er en arena for å utfordre, diskutere, lære og utforme vår egen bransje, parallelt som vi styrker båndet mellom bransjen og de som utvikler arbeidsverktøyene våre.

Nøkkelpunkter på konferansen er risikobildet for utsatte bygg, nye EU-direktiver, energiøkonomisering (ENØK), kunstig intelligens, eiendomsteknologi og smart byggdrift. Vi inviterer foredragsholdere med et bredt spekter av erfaring og kunnskap til å komme på scenen, hvor de vil ta deg gjennom hvordan og hvorfor de har lyktes med å optimere arbeidet innen sitt felt.

Her er du varmt velkommen til å delta – uavhengig av om du jobber innen drift og/eller utleie av eiendom, utvikler bransjeverktøy, eller simpelthen er nysgjerrig på å lære mer!

Mer informasjon om konferansen her.

Powered by Labrador CMS