Linstow ansetter for økt prosjektsatsing

Linstow har ansatt tre nye medarbeidere til gjennomføringen av selskapets prosjekter.

Publisert

Eiendomsselskapet har flere store prosjekter på gang. Selskapet kjøpte seg inn i Agnes Brygge i fjor og jobber også med flere prosjekter innenfor helse.

– Nyansettelsene er ledd i en videre satsning innenfor alle våre segmenter, men ikke minst innen helseeiendom, samt by- og områdeutvikling generelt, der Linstow har høy aktivitet og store ambisjoner. Vi planlegger for sterk vekst i årene som kommer, og skal utføre mange spennende prosjekter med krav til god kvalitet på utførelse, bærekraftige løsninger og stor grad av nytenkning. Vi er derfor svært fornøyde med å ha fått disse flinke folkene med på laget sier Per Mortensen, Konsernsjef i Linstow.

Gunnar Fredriksen (38) er ansatt som Prosjektdirektør, og har lang erfaring fra AF Gruppen der han blant annet har arbeidet med bygging av sykehjem, skoler, bolig og det nye Nasjonalmuseet.

Frode Reppe Sørensen (49) er ansatt som Prosjektsjef, og har lang erfaring med gjennomføring av boligprosjekter og med boligutvikling fra Selvaagbygg, Veidekke, Skanska, og HENT. Han har også arbeidet med sykehjem, omsorgsboliger og andre næringsbygg tidligere.Runa Barli (33) er ansatt som Prosjektleder, og kommer fra AF Gruppen der hun har vært siden 2013. I AF har Runa jobbet med skoleprosjekter, omsorgsboliger, kjøpesenter og nytt Nasjonalmuseum.

I tillegg til å ha kjøpt seg inn i Agnes Brygge, har Linstow gått inn i et milliardprosjekt på Furuset.

Powered by Labrador CMS