Aktuelt:

INITIATIVTAKERE: Hedda Ulvness i EIE, Kine Morud Aarum i Clemens Eiendom og Bahr-advokat Anne Sofie Bjørkholt startet opp Kvinner i Norsk Eiendom.
INITIATIVTAKERE: Hedda Ulvness i EIE, Kine Morud Aarum i Clemens Eiendom og Bahr-advokat Anne Sofie Bjørkholt startet opp Kvinner i Norsk Eiendom.

Kvinner i Norsk Eiendom med fokus på Oslobolig i nettverkstreff - nå gleder de seg til fysiske treff

Nettverket Kvinner i næringseiendom hadde sitt syvende nettverkstreff i dag, med fokus på Oslobolig, som har ambisjoner om å realisere den tredje boligsektoren.

Publisert Sist oppdatert

Det var i 2019 at Hedda Ulvness i Eie Eiendomsmegling, Anne Sofie Bjørkholt i Advokatfirmaet BAHR og NEF i regi av Kine Morud Aarum, som nå jobber i Clemens Eiendom, etablerte nettverket Kvinner i Norsk Eiendom (KINE).

Målet var å skape en møteplass for relasjonsbygging for kvinner i bransjen og ha en arena for kunnskapsdeling. Nettverket består nå av over 120 kvinner med ulik kompetanse.

Torsdag avholdt KINE sitt syvende nettverkstreff, med fokus på nyvinningen Oslobolig. Treffet var digitalt, med gjennomgang fra Martha Drønen Madsen fra Oslo kommune, Ingjerd Sælid Gilhus, leder av boligmodeller i OBOS og Anne Sofie Bjørkholt, som har ført avtaleverket for Oslobolig i pennen. I tillegg var Byråd for næring og eierskap, Victoria Marie Evensen på plass for å fortelle om satsingen.

Over 60 medlemmer i nettverket hadde meldt seg på treffet, men nå forbereder KINE et nytt fysisk nettverkstreff. Av de syv nettverkssamlingene siden den første kick-off'en hos Advokatfirmaet BAHR i 2020, har fem vært digitale.

– Nå ser vi frem til å arrangere flere fysiske treff i tiden fremover, sier Kine Morud Aarum.

Powered by Labrador CMS