Karriere:

NY JOBB: Kjetil Krutnes blir snart en del av Hav Eiendom.
NY JOBB: Kjetil Krutnes blir snart en del av Hav Eiendom.

Kjetil Krutnes går til Hav Eiendom

I Oslo Areal har Kjetil Krutnes vært med å forvalte og utvikle en attraktiv portefølje i og rundt hovedstaden. Nå skal han sette sitt preg på Fjordbyen.

Publisert

Etter å ha satt sitt preg på Oslos eiendomsmarked i en årrekke, er Kjetil Krutnes nå ansatt som markeds- og eiendomsdirektør i Hav Eiendom ifølge en pressemelding.

Han kommer fra stillingen som direktør for spesialprosjekter i Oslo Areal. Der var han en del av ledergruppen i 13 år og hadde flere forskjellige roller i organisasjonen. I løpet av karrieren har Krutnes også jobbet i Entra, IT-Fornebu, NCC og Statsbygg.

– Hav Eiendom er den ledende aktøren i fjordby-utviklingen i Oslo, har en unik portefølje og et viktig samfunnsoppdrag. Det blir spennende å få være med å sette mitt preg på utviklingen av Oslos gamle havneområder, og utvikle byen for alle som skal bruke den, sier Krutnes.

Administrerende direktør Kjell Kalland i Hav Eiendom er veldig fornøyd med nyansettelsen.

– Kjetil Krutnes er en veldig erfaren fagperson som vi er svært glade for å få inn i organisasjonen. Han kommer inn i en spennende periode for selskapet. I løpet av noen år starter vi byggingen av delbydelen Grønlikaia, der det skal legges til rette for 3.000 arbeidsplasser, 1.500 boliger og et omfattende nærings- og kulturtilbud. På trappene er også utviklingen av Fiskebrygga, ei stor tomt på Bjørvikas vestside der det kommer et kontorbygg på 6-8 etasjer med butikker, restauranter og andre publikumsrettede tilbud på bakkeplan, påpeker Kalland.

Krutnes tiltrer stillingen medio august 2022.

Powered by Labrador CMS