FORNØYD: Ole Petter Bjørseth (i midten) er fornøyd med å ha landet Nordea til Sluppen.

Nordea samlokaliserer på Sluppen

R. Kjeldsberg har fått inn Nordea til Folla-bygget på Sluppen i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Samlokaliseringen av Nordea og Danske Bank innebærer at 140 ansatte flytter til Sluppen. R. Kjeldsberg har sikret seg en leieavtale på 2 år, med en opsjon på ytterligere 2 år mens Nordea avklarer en permanent lokalisering.

– R. Kjeldsberg AS er selvsagt godt fornøyd med at Nordea valgte oss og Sluppen for lokalisering av over 120 ansatte i Nordea i Trondheim, sier adm. direktør i R. Kjeldsberg, Ole Petter Bjørseth.

Nordea vil innta Folla-bygget, som ligger kun 3 minutter fra Metrobussholdeplassene på Sluppen.

- Vi valgte Folia-bygget og Sluppen da dette er ett område det satses på, vi får fremtidsrettede løsninger og gode fasiliteter i bygget. R. Kjeldsberg er samtidig en utvikler som legger til rette for at våre ansatte kommer seg enkelt til å fra jobb, samt at R. Kjeldsberg bidrar til å skape et bymessig tilbud i og rundt bygget, som gjør at våre ansatte opplever bypulsen, sier banksjef i Nordea Trondheim, Magnar Meslo.

Folla-bygget.

I første etasjen av Folia har R. Kjeldsberg – i samarbeid med 4 Services åpnet kafeen Flor med et variert og sunt tilbud av mat, men ikke minst med en unik atmosfære. Det er godt tilrettelagt med sykkelparkering og tilhørende garderober for de som jobber i bygget

- Folia er et bærekraftig og funksjonelt bygg. Våre lokaler blir nå tilpasset helt etter våre behov. R. Kjelsberg og deres team forsto vårt behov, og vi føler oss trygge på at vi skal bli godt ivaretatt i våre nye lokaler og på Sluppen, sier Meslo.

Sluppen har god tilgjengelighet for Nordea sine ansatte, og det var viktig ved beslutning om midlertidig lokalisering. Det er nå etablert en snarveg for gående og syklende til bykjernen på Sluppen. I juni 2023 åpnet to nye Metrostasjoner på Sluppen, samt en gang- og sykkelveg langs Holtermanns vegen. Det gjør det enkelt for Nordea sine ansatte å velge miljøvennlige reiseformer til og fra jobb. I oktober 2023 åpner Nydalsbruen og forhåpentligvis sluttføres tunellen til Byåsen, slik at det blir enklere å reise med buss for de ansatte som bor på Byåsen.

Powered by Labrador CMS