AKTIVT FØRSTE HALVÅR: Stor-Oslo Eiendoms adm. direktør Mathis Grimstad har lagt bak seg et aktivt første halvår.
AKTIVT FØRSTE HALVÅR: Stor-Oslo Eiendoms adm. direktør Mathis Grimstad har lagt bak seg et aktivt første halvår.

Kan bygge 6.000 nye boliger

Etter å ha kjøpt flere nye prosjekter, har Stor-Oslo Eiendom en tomtebank som kan gi 6.000 nye boliger de neste årene.

Publisert

Stor-Oslo Eiendom har hatt et aktivt første halvår. Selskapet har solgt over 260 leiligheter til i overkant av 1,5 milliarder kroner fordelt på seks prosjekter som er lansert i markedet. Det er også kjøpt flere nye store prosjekter som gir selskapet en mulighet til å bygge ut mer enn 6.000 boliger som vil legges ut i markedet de neste årene.

Rett før sommeren kjøpte utvikleren seg inn i storprosjektet Trosvikstranda i Fredrikstad som vil omfatte ca. 400 boliger og 10 000 kvm næring. Videre kjøpte de også en Drammensportefølje bestående av tre sentrumsprosjekter på ca. 200 leiligheter i tillegg til to sentrale utviklingseiendommer i Stabekk sentrum som vil utvikles til 130 leiligheter og ca. 3.000 kvadratmeter næring.

- Vi har stor tro på bolig- og byutviklingsprosjekter i Oslo-regionen fremover. Det vil i årene som kommer bli et økende behov for fortetting rundt knutepunktene. Behovet for flere boliger og arbeidsplasser i de sentrale områdene vil øke i takt med befolkningsveksten. Vi ønsker å være med på å løse de store utfordringene vi har innen klima, sosial bærekraft og boligmangel og vi har en målrettet strategi på å ta større posisjoner i dette markedet sier adm. dir Mathis Grimstad.

Stor-Oslo Eiendom har også flere store prosjekter ute i markedet og de to største, Meierikvartalet i Lillestrøm og Frysjaparken har til sammen solgt mer enn 170 leiligheter i løpet av første halvår. Storprosjektet på Lillestrøm har til nå solgt over 280 av de totalt 378 leilighetene som er for salg og de første boligene overleveres allerede neste sommer. Selskapet har i overkant av 950 leiligheter i produksjon fordelt på 5 ulike prosjekter hvor overleveringen av de første leilighetene starter allerede denne høsten

Powered by Labrador CMS