Invester i eiendomslån med sikkerhet – og få passiv inntekt hver måned

Vi har nok alle drømt om å tjene penger mens vi sover. Over 30 000 småsparere har oppdaget crowdfunding av eiendomslån der de får passiv inntekt på mellom 5-15% i året La oss forklare hvordan du kan gå fra drøm til virkelighet, og få løpende inntekter uten å løfte en finger!

Interessen for crowdfunding av særlig eiendomslån har eksplodert i Skandinavia. Mange småsparere bruker nå denne investeringsformen som et supplement til tradisjonell sparing.

Når du investerer via en crowdfunding-plattform som Kameo, låner du ut penger til eiendomsselskaper. Du får en månedlig renteutbetaling fra hvert selskap du låner ut penger til, og jo flere du låner ut til, desto flere renteutbetalinger får du hver måned. Med rentebetalinger som tikker inn på kontoen din får du en passiv inntekt uten at du trenger å gjøre noe annet enn å låne ut penger. Du kan altså på sett og vis bli din egen bank.

Du kan investere – låne ut - fra 500 kr og opp til 1 million kr per år, og du får månedlige utbetalinger av dine renteinntekter frem til lånet tilbakebetales. Det er lett å komme i gang og ikke minst gratis.

Kameo er Skandinavias største investeringsplattform for eiendomslån. Alle lånene har gjennomgått en nøye kredittprosess og har alltid underliggende sikkerhet i form av pant i eiendom eller personlig kausjon. Siden starten har Kameo via sine over 30 000 investorer, lånt ut over 1,5 milliarder kroner fordelt på over 400 lån.

Når et lån publiseres på vår plattform, deler vi alltid informasjon om selskapet, selve prosjektet og sikkerhetspakken bak. Kameo setter en rente og en risikoklasse på lånet, basert på Kameos kredittpolitikk. Det er likevel viktig at du som investor også gjør din egen vurdering av om prosjektet og investeringen passer for deg*.

Se videoen nedenfor der Andrine på Kameos helpdesk forklarer hvordan du enkelt oppretter konto – helt uten avgifter

*Viktig om risiko og avkastning

Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning. Enhver investering er forbundet med risiko, og hele eller deler av det investerte beløpet kan gå tapt. 9,5% er den gjennomsnittlige avkastningen på alle lån som hittil har blitt publisert på plattformen.

Powered by Labrador CMS