SKAL GI PLASS TIL 240 BOLIGER: SPG har inngått et samarbeid med Ineo Eiendom om den regulerte eiendommen i tilknytning til Stovner T-banestasjon.

SPG kjøper detaljregulert tomt på Stovner

Scandinavian Property Group (SPG) kjøper seg inn i utviklingen av Norges første FutureBuilt sirkulær-boligprosjekt på Stovner.

Publisert Sist oppdatert

SPG har inngått et samarbeid med Ineo Eiendom om den regulerte eiendommen i tilknytning til Stovner T-banestasjon. Eiendommen ligger i direkte tilknytning til det nye bydelsbadet som er under bygging.

Tomten var en del av en tomtekonkurranse i regi av Reinventing Cities og Oslo Kommune, som Ineo vant sammen med blant annet MAD Arkitekter i 2019.

På tomten skal det utvikles ca. 240 boliger fordelt på flere bygningskropper. Det legges stor vekt på gode, hyggelige uteområder, samt fellesfunksjoner for fremtidige beboere.

- Et inkluderende og mangfoldig nabolag er det vi forsøker å skape, og som ligger i bakhodet ved alle valgene vi tar i utformingen. Prosjektet skal bli et godt sted å bo, sier Markus Erlandsen, partner i SPG.

Det planlegges for salgsstart i første halvår 2025.

- Vi har allerede kommet i gang med samarbeidet med Oslo Kommune og FutureBuilt, og vi ser frem til å kunne tilby markedet effektive og moderne leiligheter i et område som står foran en meget spennende utvikling de neste årene, sier Erlandsen

Newsec var megler og Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig var juridisk rådgiver i transaksjonen.

Powered by Labrador CMS