Annonsørinnhold

Hvordan velge riktig CRM-system for eiendomsbransjen

Endelig! Det er slik du vil føle deg når du sier takk og farvel til ditt gamle eiendomssystem (eller at du i alle fall har bedt det dele ). Nå er det tid for et skreddersydd økosystem. Det blir som å gå fra tre- til løpesko. Klar, klar, gå!

Men,” tenker du, “å jobbe med mange systemer i stedet for ett. Høres ikke det komplisert ut?»

Det kan være , hvis du ikke har et fantastisk CRM-system som holder alt sammen, og skaper en brukervennlig plattform for virksomheten din. Deres CRM tar ansvar for å integrere de forskjellige systemene og plattformene, og for å dele kundefokuserte data sikkert mellom dem. Fra ditt perspektiv jobber du selvfølgelig ikke i flere forskjellige grensesnitt og programmer, men håndterer alt relatert til kundebehandling i en og samme plattform. Enkelt å håndtere, oversikt og tilpasningsdyktig. Slik fungerer det uansett hvis du velger Lime CRM.

Bransjespesifikk løsning

Det er viktig å finne et CRM-system som passer deg. Vi anbefaler at du ser etter en leverandør som tilbyr en bransjespesifikk løsning, det vil si et ferdigpakket CRM-system med akkurat de verktøyene din bransje trenger basert på dine utfordringer, risikoer og suksessfaktorer. Satt sammen av eksperter på dine kundeorienterte prosesser.

Med det på plass har du et godt utgangspunkt for å bli en mer moderne bedrift som setter kunden i fokus.

Spørsmål til dere selv

Før du går ut og leter etter riktig CRM, still deg selv noen spørsmål:

 • Hva er våre mål?
 • Hvilke verktøy er nødvendig for å komme dit?
 • Hvordan ser arbeidshverdagen ut, hvilke utfordringer og prosesser finnes?
 • Hvilke funksjoner og verktøy er viktige for oss?
 • Hvilke funksjoner er mindre viktige, men ønskelige?
 • Ikke glem å snakke med ulike avdelinger i selskapet, for å samle alles behov og ønsker.

Spørsmål til markedet

Har du en liste over krav og en ønskeliste på plass? Da er du klar til å skrape markedet. Her er spørsmålene du bør stille når du utforsker utvalget av CRM-systemer:

 1. Hvor lang tid tar det å komme i gang? Skybaserte løsninger er raskere å sette opp enn on-premise.
 2. Er det enkelt å bruke? Brukervennlighet er noe mange CRM-utviklere legger stor vekt på. Men forskjellige systemer kan fungere mer eller mindre problemfritt med akkurat din bransjes arbeidsflyter. Bestill en demo for å se hvordan flyten fungerer i virkeligheten.
 3. Er det mulig å oppskalere? Forhåpentligvis fortsetter virksomheten din å vokse, så det er viktig å velge en CRM som enkelt skaleres opp etter hvert som du utvikler deg. Vårt beste tips: Start med en slank løsning og skaler opp etter behov!
 4. Hva koster det? Mange systemer tilbyr alt eller ingenting. I virkeligheten betyr dette ofte at du bruker rundt 30% – men betaler for 100%. Se derfor etter noen som virkelig forstår bransjen din, og som tilbyr akkurat det du trenger. Naturligvis også med rom for å skreddersy til dine unike ønsker.
 5. Hvilke integrasjonsmuligheter finnes? Velg et CRM-system med et stort integreringsbibliotek, slik at du enkelt kan synkronisere med andre verktøy og tjenester du bruker, for eksempel boligapper, eiendomssystemer og økonomisystemer.
 6. Hvilke funksjoner og tillegg er tilgjengelige? De innebygde funksjonene oppfyller dine bransjespesifikke behov, for eksempel ulike kanaler for kundekommunikasjon og målrettede utsendelser, e-signering, annonsepublisering, arbeidsordrer og så videre.
 7. Hvordan fungerer det på mobil? En CRM skal være enkel å jobbe i selv når du er på farten. Kanskje du trenger tilgang til kundedata, administrere arbeidsordrer i felten eller administrere utleie direkte på mobilen din?
 8. Er supporten god? Har de flere kommunikasjonsalternativer, slik at du kan velge kanal og tid som passer deg? Utfører de supporten selv eller administreres det av en tredjepart? At de forvalter det selv betyr større ansvar og eierskap fra selskapets side.
 9. Er grensesnittet pent? Det er greit å være overfladisk: Se etter en CRM som appellerer til deg visuelt. Dette gjør det enklere å lære seg systemet, få oversikt over KPI-ene og analysere dataene.

Bransjeeksperter som vet hva du trenger

Velger du Lime får du en skreddersydd løsning, tilpasset nettop dere. Dette betyr at du får akkurat det du trenger, og unngår et system som føles uhåndterlig – og dere unngår også å betale for funksjoner som ikke benyttes. Med vår erfaring og bransjeekspertise har vi utviklet et bredt spekter av akkurat de funksjonene du trenger. Bestill en demo hos oss, så viser vi deg gjerne hvordan arbeidet ditt kan bli mer lønnsomt og enda jevnere.

Finn ut mer om konseptet vårt her 

 

Powered by Labrador CMS