Aktuelt:

Oslo S Utviklings adm. direktør Synnøve Lyssand Sandberg (midten til venstre) og prosjektmegler i DNB, Julian Hahn (midten til høyre) er gjester i den seneste utgaven av podcasten Oppdrag Eiendom.

Het sommer i nyboligmarkedet

Podcasten Oppdrag Eiendom er ute med ny episode. Sammen med Synnøve Lyssand Sandberg, adm. direktør i Oslo S Utvikling, ser vi nærmere på det sterke nyboligmarkedet som har vært i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Oppdrag Eiendom, en podcast av Estate Media i samarbeid med DNB, ser nærmere på sommerens nyboligmarked. Meglere og eiendomsutviklere melder om et hett marked, og det viser seg faktisk at en stor andel av de som kjøpte har vært førstegangskjøpere - med hjelp fra foreldrene.

Samtidig har Oslo S Utvikling solgt leiligheter i Bjørvika for 310 millioner kroner i sommer. Adm. direktør Synnøve Lyssand Sandberg forteller om salget, samt hvilke planer selskapet har for den videre utviklingen av Bjørvika.

Oppdrag Eiendom er tilgjengelig på Acast, Spotify og Apples podcast. Du kan også høre den ved å klikke på linken over eller under.

Powered by Labrador CMS